Pregătiți creioanele pentru John Snow

Cărțile de colorat nu mai sunt doar pentru copii, ci oferă și adulților momente distractive și relaxante în același timp. După succesul pe care l-au avut Secret Garden și Enchanted Forest, ilustrate de Johanna Bastford, au apărut tot mai multe cărți de colorat pentru adulți, în diferite stiluri și modele. Astfel că e destul de simplu să găsești una în funcție de pasiunea și hobbyurile tale.

Colouring book is coming

Lucrurile devin seriose, iar cărțile de colorat din ce în ce mai populare, așa că intră chiar și George R. R Martin în “joc”. Bantam Books, editură ce face parte din grupul Random House, a anunțat că va publica o carte de colorat cu tematica Game of Thrones pentru adulți. Cartea va conține 45 de ilustrații alb-negru, inspirate de personaje, scene, locații și alte imagini reprezentative din seria A Song of Ice and Fire.  Cartea va fi publicată în această toamnă.

Sursa articoluluiзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Pregătiți creioanele pentru John Snow”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *