Pregătește-te pentru obținerea unui certificat de limbă engleză

Certificatele internaționale de limbă engleză demonstrează oficial nivelul de cunoștințe și sunt foarte utile pentru înscrierea la universități în străinătate sau pentru obținerea unui loc de muncă în care angajatorii cer cunoștințe temeinice de limbă engleză. Mai mult, statul român oferă elevilor care dețin un certificat Cambridge, dreptul de a nu mai fi evaluați și de a fi declarați admiși la limba engleză.

Pregătirea pentru obținerea certificatelor internaționale de limbă trebuie sa fie una intensă și susținută de materialele necesare. Aceasta poate avea loc în cadrul unor cursuri sau de asemenea, te poți pregăti de acasă cu ajutorul materialelor ajutătoare (manuale, teste, exerciții). Examenele Cambridge și IELTS se susțin la Consiliul Britanic, testul TOEFL se susține în București doar în varianta TOEFL IBT (Internet-Based).

Prestigioasele examene Cambridge sunt deosebit de utile atât pentru angajare cât și pentru studii, testarea cuprinzând 5 niveluri de competență, de la nivelul de bază până la cel mai avansat nivel: KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) și CPE (Certificate of Proficiency in English). De asemenea, există calificări de limbă engleză atât pentru domeniul afacerilor – examenele BEC, cât și pentru domeniul juridic – ILEC (International Legal English Certificate) și domeniul financiar – ICFE (International Certificate in Financial English).

Testul IELTS sau International English Language Testing System (sistemul internațional de testare a limbii engleze) este disponibil în formatul Academic și General, fiind susținut în cadrul a patru probe: ascultare (listening) – durata testului este de 40 minute, citire (reading) – 60 minute, scriere (writing) – 60 minute și vorbire (speaking) – 10-14 minute.

TOEFL sau Test of English as a Foreign Language este utilizat mai mult pe continentul american și are o valabilitate de 2 ani. Secțiunile testului sunt aceleași ca la testul IELTS, acest examen fiind în special susținut de persoanele care optează pentru o bursa de studii, de obicei în SUA.

Mai multe materiale educaționale aici

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *