Poziţie nouă la Books Express: Junior Web Developer

Suntem în căutarea unei persoane entuziaste pentru poziția de Junior Web Developer.

Descrierea Postului

Books Express caută web developer junior în vederea extinderii echipei de programare, iar poziția este full-time, în biroul nostru din București. Pentru început responsabilitățile vor fi de întreținere și modificare a versiunii curente a magazinului www.books-express.ro și în viitor de dezvoltare a unei noi platforme eCommerce pentru magazin.

Candidatul Ideal

Candidatul ideal este proaspăt absolvent sau student în ani terminali la Facultatea de Automatică și Calculatoare, pasionat de programare și tehnologii web, a participat la concursuri/olimpiade, vrea să învețe lucruri noi în permanență și este o persoană onestă și deschisă. De asemenea el/ea se descurcă cu PHP, HTML, CSS, Javascript și baze de date, de preferat PostgreSQL și are noțiuni de bază MVC. În viitor vrea să învețe programare funcțională cu Scala, NoSQL (MongoDB) și alte tehnologii web moderne.

Este important să vorbească limba engleză, iar germana este considerată un avantaj.

Beneficii

Vei lucra într-un mediu plăcut și relaxat, alături de oameni pasionați de ceea ce fac, care caută să îmbunătățească în permanență rezultatele muncii lor și pentru care jumătățile de măsură nu sunt o opțiune. Vei avea ocazia să înveți și să folosești cele mai noi concepte și tehnologii de dezvoltare web și să participi la realizarea unei platforme eCommerce moderne. Colegii și colegele sunt sociabili și prietenoși, biroul este confortabil și primitor, într-o zonă centrală, ușor accesibilă. Salariul este motivant și evoluează în funcție de rezultate.

Dacă te-am convins şi dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, aşteptăm CV-ul tău la adresa contact@books-express.ro.

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *