Executive Assistant. Poziție nouă Books Express

Suntem în căutarea unei persoane entuziaste pentru o poziție nouă la Books Express. Dacă ești pasionat(ă) de interacțiunea cu ceilalți și mai ales ești dornic să înveți, ai putea să devii un membru important în echipa noastră. Nu ne-am dori nimic mai mult decât să ne devii indispensabil. Îți oferim un job dinamic într-un mediu plăcut și prietenos. Este important să știi engleză, iar orice altă limbă străină este considerată un avantaj. Exprimarea și scrierea corectă în limba română este un criteriu eliminatoriu.

Ne dorim să fii o persoană orientată către client, amabilă, organizată și atentă la detalii, cu o atitudine pozitivă. Această poziție are o componentă importantă de customer service, dar implică și relația cu furnizorii și partenerii noștri. Pentru noi este esențial ca Books Express să fie sinonim cu o experiență plăcută, să fie un loc unde te întorci cu plăcere datorită persoanelor de aici.

Dacă te-am convins și dacă și tu te regăsești într-o astfel de cultură organizațională așteptăm CVul tău însoțit de un scurt text în care să ne spui ce reprezintă pentru tine magazinul ideal, la adresa bianca@books-express.ro.

Pe scurt aceastea ar fi atribuțiile generale:

Corespondența cu clienții și furnizorii

Întocmirea de oferte personalizate

Crearea și evidența documentelor

Gestionarea expedițiilor

Suport administrativ

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

10 thoughts on “Executive Assistant. Poziție nouă Books Express”

  1. Buna ziua, mi-ati putea spune daca internshipul este platit si cam care ar fi durata acestuia?

  2. Vai, nu pot sa cred! xD Tot liceul am asteptat un astfel de anunt de la voi, iar acum cand sunt la facultate in alta tara, apare. Tough luck :< Insa mult succes, sper sa gasiti o persoana la fel de amabila si prietenoasa ca si cei cu care am vorbit eu de fiecare data cand imi comandam ceva 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *