Power Relationships – 26 Legi pentru relaţii extraordinare

Power Relationships: 26 Irrefutable Laws for Building Extraordinary Relationships
Există legi puternice, dar invizibile, ce decid dacă relaţiile pe care le avem cu prietenii, colegii sau clienţii vor progresa sau se vor deteriora. Rareori ne dăm seama de prezenţa acestor legi, iar atunci când le acordăm atenţie, rezultatele în plan social sunt incredibile. Dacă ţinem cont de ele vom observa o îmbunătăţire a relaţiilor cu cei din jurul nostru.

Este destul de dificil să construim raporturi sociale şi este şi mai greu să le păstrăm. Soluţia construirii relaţiilor stabile şi a menţinerii acestora o găsim în cartea Power Relationships. O putem privi ca pe un ghid în obţinerea succesului în viaţa personală şi în cea profesională, doar dacă respectăm paşii indicaţi şi nu sărim etape importante. O influenţă mare asupra reuşitei noastre o exercită relaţiile pe care le avem cu oamenii din mediul nostru, de aceea trebuie să ştim cum să-i abordăm şi cum să le câştigăm încrederea. 

Prima parte a cărţii ne oferă 26 de astfel de legi, fiecare exemplificată cu poveşti adevărate şi studii de caz menite să ne ajute să implementăm legile în vieţile noastre. În a doua parte găsim 16 provocări relaţionare des întâlnite pentru care sunt oferite soluţii. Este o carte creată pentru noi, în care ne regăsim şi din care avem ce învăţa, important este să ştim să aplicăm legile şi să nu ne abatem de la ceea ce ne-am propus.

Vei citi despre:

  • Un director de la Citigroup, al cărui relație cu un CEO a fost schimbată pentru totdeauna într-o călătorie de afaceri care s-a dovedit un haos, și cum puteți folosi același principiu  pentru a vă consolida relațiile.
  • Un filantrop, care aflându-se pe punctul de a fi jefuit într-o parcare, află cum acțiunile sale au avut un efect de bulgăre de zăpadă neașteptat asupra mai multor generații.
  • Cum unul dintre autori care a folosit legea 18 “Fă-i curioși”  a transformat o întâlnire de cinci minute într-o relație pe termen lung.
  • Un actor faimos care  a re-descoperit un adevăr simplu dar profund. Este legea 25 din carte  “Build your network before you need it.”

În Power Relationships vei întâlni antreprenori celebri, lideri din corporații, filantropi și o serie de oameni obișnuiți. Fiecare din ei ne învață ceva despre cum să construim relații durabile, care sunt o premisă esențială pentru succesul personal și profesional.

Cartea poate fi comandată la Books-Express.ro

Mai multe titluri din domeniul Afaceri şi Management

Vânzări şi Marketing

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *