Poveștile lui Susan

              Cred că sunt momente când simți nevoia de o carte să te țină în suspans și să fii super curios ‘cine este criminalul’. Dacă vrei să încerci ceva diferit eu o recomand pe Susan MacNeal. Poveștile ei cu siguranță vor fi atât pe gustul pasionaților de romanele polițiste, cât și pentru neinițiați, deoarece îmbină toate elementele care te fac să rămâi prins până la final. Trebuie să recunosc, pe mine mă fascinează și pentru că abodează teme ce pot fi legate de istoria recentă, de personalități cu greutate în politica și relațiile internaționale.

E adevărat, romanele polițiste sunt un gen de cărți care nu prea există la mine în bibliotecă. Spun ‘nu prea’ deoarece în afară de poveștile lui Susan se mai găsesc vreo 2, întâmplător, suedeze: și . Nu pot spune că sunt fermecată de poveștile în sine, însă stilul de a scrie al Camillei m-a ajutat să intru foarte mult în pielea personajelor și să îmi doresc să aflu cât mai mult. Plus că oferă multe insight-uri din stilul de viață al suedezilor, deci o oportunitate să înveți lucruri noi. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *