Poveşti nemuritoare însoţite de ilustraţii spectaculoase

Albert Einstein spunea: “Dacă vrei să fie inteligenţi copiii tăi, citeşte-le poveşti. Dacă vrei să fie şi mai inteligenţi, citeşte-le mai multe poveşti”.
Citindu-i copilului tău poveşti, îi vei dărui clipe minunate, pline de magie şi bucurie, îi vei transmite valori şi învăţăminte nepreţuite, îl vei ajuta să-şi dezvolte limbajul, inteligenţa, imaginaţia şi creativitatea şi îi vei oferi timp de calitate în compania ta, contribuind astfel la dezvoltarea relaţiei emoţionale şi sentimentale dintre tine şi copilul tău.
Albă ca Zăpadă, Cenuşăreasa, Scufiţa Rosie, Pinocchio, Alice în Tara MinunilorVrăjitorul din Oz, şase dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, însoţite de ilustraţii colorate şi spectaculoase, realizate de talentata ilustratoare Francesca Rossi, absolventă a Şcolii Internaţionale de Benzi Desenate din Florenţa, au fost reunite într-o colecţie încântătoare, pe care copiii o vor adora.

Colecţia originală cuprinde şi alte cărţi cu poveşti, care nu au fost încă publicate în limba română, dar pot fi găsite pe site-ul Books Express în limba engleză: Beauty and the Beast, Sleeping BeautyThe Little Mermaid, Rapunzel, Aladdin.

 

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *