Poveşti din Spania

“For one person who likes Spain there are a dozen who prefer books on her.”-Ernest Hemingway

Continuăm călătoria noastră printre filele cărților și ajungem în Spania, ţara unde se împletesc diverse culturi, prin care curge sângele “caliente” în pași de flamenco. Spania e un portal atât în trecut, cât și în viitor, noul și vechiul sunt ca Soarele și Luna, se completează, o ţară în care se pune preț pe tradiție și pe istorie, dar făcând loc și influenţelor orientale. Romanele cu acțiunea setată în Spania reprezintă o modalitate de a plonja într-un ocean cultural, istoric și modern. Personajele ne sunt ghizi, prin ochii lor cunoaștem împrejurimile și imaginația începe să ne alunece suav și lin. Pentru a ajunge pe acest tărâm cu nisip fin și apă cristalină aveți nevoie de un bilet dus pe care îl puteți obține deschizând superbele cărți ce surprind Spania.

“It was in Spain that [my generation] learned that one can be right and yet be beaten, that force can vanquish spirit, that there are times when courage is not its own recompense. It is this, doubtless, which explains why so many, the world over, feel the Spanish drama as a personal tragedy.”― Albert Camus

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *