Povestea unei fete

Întotdeauna cele mai prosteşti greşeli pe care le facem în viaţă ne vor urmări şi îşi vor lăsa amprenta asupra noastră, mai ales dacă se întâmplă în adolescenţă şi mai ales – mai ales – dacă află toată lumea ce-ai făcut. Chiar şi părinţii.

Story of a girl” este o lecţie de viaţă. Este o întâmplare povestită de o adolescentă, este chiar întâmplarea ei. Nu e uşor să lupţi cu cei din jurul tău la treisprezece ani şi să-i convingi că eşti o persoană bună atunci eşti prins făcând ceva rău sau nepermis. Oamenii te arată cu degetul şi se grăbesc să te judece, chiar dacă nu te cunosc atât de bine şi ar trebui să-şi vadă de treaba lor.

“Forgetting isn’t enough. You can paddle away from the memories and think they are gone. But they will keep floating back, again and again and again. They circle you, like sharks. Until, unless, something, someone? Can do more than just cover the wound. ”

Deanna Lambert este prinsă de tatăl ei pe bancheta din spate împreună cu un băiat de şaptesprezece ani. Băiatul are grijă să se laude în tot oraşul cu această aventură, fără să se gândească la ea şi la faptul că o va răni. Cu toate astea, Deanna merge mai departe şi încearcă să uite ce s-a întâmplat. Numai că acasă uitarea și iertarea nu există. Tatăl ei nu o mai priveşte în ochi de atunci, nici măcar după ce au trecut trei ani de la întâmplare. Familia ei este nefericită, mama lucrând peste program iar fratele ei cu un copil venit pe neaşteptate care i-a dat peste cap toate planurile de viitor.

Ca orice adolescent, Deanna nu ştie ce vrea de la viaţă. Îşi doreşte ca lumea să uite de întâmplarea aceea blestemată şi să plece de acasă, să se mute cu familia fratelui ei şi să fie fericiţi toţi patru. Îşi doreşte să aibă o prietenă cu care să poată vorbi şi îşi doreşte ca Jason, prietenul ei cel mai bun, să fie mai mult decât un prieten. Îşi doreşte ca tatăl ei să o privească din nou în ochi şi să o ia în braţe şi să-i spună că o iubeşte, indiferent ce s-a întâmplat.

“It’s times like this a person wants a friend, I thought, someone you can call no matter what time it is and tell the whole story, your own version, and how that you’ve got someone on your side. “

Aceasta este povestea unei fete.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *