PopUp Dinner

Conceptul de PopUp Dinner nu e nou, dar în Bucureşti numai Irina şi Vali Hristu se ocupǎ de el deocamdatǎ. Pe scurt, acest concept înseamnǎ o masǎ compusǎ din trei feluri (aperitiv, fel principal şi desert) care se desfǎşoarǎ în locuri surprinzǎtoare şi neconvenţionale (ceainǎrii, bistrouri, cafenele, galerii de artǎ chiar), “un restaurant în mişcare, un perpetuum mobile, o cinǎ ce apare într-un loc, apoi dispare, în cǎutarea urmǎtoarei locaţii”, în fond, o experienţǎ de social eating al cǎrei scop unic este de a aduce oameni cu aceeaşi pasiune (dragostea pentru mâncarea bunǎ) în acelaşi loc. Cei care participǎ la aceste “sesiuni” trebuie sǎ aibǎ o rezervare prealabilǎ, deoarece locurile sunt limitate.

PopUp Dinner se bazeazǎ pe ideea de pop-up restaurant, rǎspânditǎ în Statele Unite, adicǎ restaurante temporare, deschise cel mai adesea în case particulare, foste hale sau în cadrul unor festivale de gen, un prilej unic pentru chefi de a se face cunoscuţi în industria ospitalitǎţii.

Aventura culinarǎ a început când Irina Hristu a adunat câţiva oameni dragi în casa ei şi le-a pus pe masǎ preparate gustoase. Inspiratǎ de bunica ei care, ca orice bunicǎ, a ştiut sǎ-şi arate dragostea cu ajutorul mâncǎrii bune, Irina a devenit cu adevǎrat pasionatǎ de gǎtit.

O prietenǎ le-a vorbit apoi despre conceptul de PopUp Dinner pe care-l experimentase în Anglia şi le-a sugerat sǎ-l încerce şi în Bucureşti. Perspectiva le-a surâs şi pânǎ acum amatorii de socializare s-au întâlnit în locuri cu personalitate din Bucureşti, ca Baraka, Coftale, Maison 13 sau Acuarela. Meniurile sunt concepute în funcţie de locaţie şi vibraţia acesteia, aşa cǎ dacǎ vǎ bate gândul nǎstruşnic sǎ participaţi la un PopUp Dinner, ca pe mine, mergeţi cu inima deschisǎ şi papilele pregǎtite pentru un experiment culinar savuros.

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *