Pixi. Descoperă lumea în limba germană

La cel puțin 500 de întrebări din toate câmpurile de interes, colorata enciclopedie PIXI ne răspunde promt și inspirat. Lumea este plină de lucruri și locuri nemaigândite, iar  copiii și tinerii se pregătesc mereu să o întâmpine cu cele mai trăznite întrebări. La cele mai multe dintre ele Pixi – Wissen einfach gut erklärt: cunoașterea pe înțelesul tuturor – are un răspuns bine formulat și clar. Când ne imaginăm o enciclopedie, ne vin în minte tot felul de imagini vizuale care redau cărți grele, vechi, prăfuite și îngălbenite care poartă cu ele toată cunoașterea lumii fără să o epuizeze. Dar cum să accesezi atâta informație? Unde începi și cu ce? Copiii de astăzi au o imaginație extrem de bogată și o curiozitate pe măsură. Părinții din ziua de astăzi trebuie să se adapteze acestei sete de cunoaștere. Ceea ce, de multe ori, nu e lucru ușor. De aceea Pixi a pregătit în bucățele mici și simpatice mereu alte răspunsuri la întrebările acestora. Când spunem bucățele mici, ne referim la cărticelele pe care PIXI le ilustrează și concepe pe o temă specifică pentru a întâmpina nevoia și pretențiile de multe ori suprinzător de complexe ale copiilor. O serie care nu trebuie să lipsească din prima bibliotecă serioasă a fiecărui mic curios. 

Pixi Wissen 10spre exemplu, propune o familiarizare cu sistemul solar: Care este deosebirea dintre o planetă și o stea? O fi Marte cu adevărat atât de roșu? De ce nu este Pluto o planetă? Textele scurte, informative transmit, alături de imagini suggestive și calitative, o viziune generală bine structurată, pentru ca elevul, aflat încă într-o etapă timpurie de învățare, să deprindă informațiile esențiale despre acest subiect. Seria aceasta extrem de utilă de la PIXI oferă scurte prezentări ale unei varietăți de teme prin care cultura generală trebuie solidificată.Fie că dorim să-i povestim  tânărului învățăcel despre istoria Titanicului – Pixi Wissen 58. Titianic – sau despre originea și modul de viață al triburilor indiene – Pixi Wissen 44.  Indianer – sau că vrem pur și simplu să-i povestim despre alți copiii care trec prin aceleași situații ca și noi: Maxi-Pixi: Annas ertster Schultag, Pixi ne este un ajutor de nădejde. Pentru cei mai mici – începând cu 6 ani – sau mai mari – care vor putea citit singuri povestirile și descrierile pe care Pixi le oferă – seria propune atât audiobook-uri cât și colecții de povești foarte îndrăgite.Ascultă împreună cu copilul tău  cum o zi de Crăciun oarecare se transformă într-o misiune de salvare: Pixi rettet Weihnachten și te vei convinge că merită să ai măcar o parte dintre micile răspunsuri de la Pixi la marile întrebări ale copiilor mereu aproape. Iar dacă deschizi cufărul cu povești, Pixis Märchentruhe, nu vei mai vrea sa te reintorci in lumea in care adulții renunță deseori la magia basmelor. Pixi este deci o alegere ideală pentru copilul tău și pentru tine! Mai multe cărți Pixi-Wissen, pentru copii de la 6 ani.Mai multe cărți Maxi-Pixi, cărți ilustrate pentru copii de la 3 ani.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Sandra

Citesc literatura care îmi spune ce și cum să înțelegem despre cine suntem. Secolele XVI și XVII. Nașterea științei moderne. Religie și filosofie. Aparțin unei echipe formate din oameni competenți și curioși și mă numesc asistent de cercetare la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. Îmi petrec de șase săptămâni timpul întrebând epoca Reformei ce are să ne spună, într-un orășel din Germania de sud-vest. Aici am găsit răspunsuri dublate de întrebări și aștept să mă reîntorc. Voi fi curând acasă.

1 thought on “Pixi. Descoperă lumea în limba germană”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *