Petrece timp cu copilul tău. Klutz

Klutz lansează o nouă provocare pentru tine și pentru puștiul tău! Dacă ai un copil cam de 10 ani, ești numai bun de rămas pe pagina asta. Te invit să redescoperi jocurile copilăriei cu noua carte Shrink and Link Jewelry, de la Klutz, bineînțeles. Cu ce se ocupă Klutz? Aceste cărți te ajută să-i arăți copilului tău că procesul de învățare este amuzant și aduce recompense. Te ajută să-l convingi mai ușor să se implice într-o multitudine de jocuri educative, jocuri interactive care îi dezvoltă creativitatea și imaginația. Cărțile Klutz sunt cele care îți aduc indicii specifice privind jocurile pentru copii, de la pictură pe față până la creare de bijuterii neconvenționale. Mai mult, Klutz îți oferă toate materialele necesare pentru a crea bijuteriile din catalog: ai șabloane, abțibilduri, culori, inele, lanțuri, nituri, planșe și tăvi pentru copt figurinele pe care le creezi. Shrink and Link Jewelry este cel mai bun exemplu de carte pentru copii care îmbină creativitatea, jocul si educația.

De ce este ea așa specială? Hm! Hai să vedem. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai într-o carte tot atelierul de creație pentru mica ta prințesă? Și cum ți l-ai imaginat? Îți doreai să aibă plastic artizanal care se întărește la cuptor, să aibă șabloane pentru te miri ce care să gâdile creativitatea copilului tău, să fie într-o formă ușor de transportat pentru vacanțele la bunici și să inlcudă și tot ce înseamnă modelat, decupat, lipit și ”bucătărit”? Ah, şi-ţi mai doreşti să te și suprindă cu ceva? Aruncă un ochi pe seria pentru copii lansată recent de Klutz și ai grijă să cumperi cărți și pentru copilul tău, nu doar pentru tine.

Cartea nu vine oricum. După experienţa celor peste două milioane de exemplare din Shrink Art Jewelry and Shrinky Dinks, cei de la Klutz au devenit cumva experţi în arta modelării plastilinei sensibilă la căldură. Tocmai din cauza asta şi-au propus să vină spre tine cu şi mai multe explicaţii, indicaţii şi sugestii. Aşa că au scos pe piaţă cea mai nouă carte din această serie, Shrink and Link Jewelry, care îţi arată că a transforma paginile plastifiate ale unei cărți în bijuterii este la fel de uşor ca a desena, a decupa sau… a coace. Şi, cum îţi spuneam mai devreme, chiar dacă abia acum ai descoperit aceasta nouă formă de artă prin joacă şi ţi-e teamă să nu fii capabil de ceva mai mult, Klutz nu te lasă la greu. În cele 54 de pagini în format A4, vei găsi, la fiecare pas, pentru fiecare element în parte, instrucţiuni care te ajută să devii şi tu un expert în arta confecționării bijuteriilor și jucăriilor din plastic artizanal.

Vei putea crea exact ceea ce îţi place! Cartea îţi dă mână liberă. Ai şabloane pentru bijuterii, rame foto, sirene, roboţei, animale şi plante, dar poţi face tot ceea ce-ţi trece prin minte. Mai mult, aceasta este singura carte care îţi oferă posibilitatea să creezi bijuterii care se pot refolosi, care se pot transfera de la un inel la un pandantiv, de exemplu, şi pe care le poţi combina după bunul tău plac, astfel încât vei avea o garderobă interminabilă de bijuterii colorate şi unice. Da, chiar se pot purta. Plus că ai satisfacţia creatorului!

Atelierul de creaţie care te poate ajuta pe tine sau îţi poate ajuta copilul să-şi exerseze creativitatea este format din cartea cu indicaţii, cinci bucăţi de hartii cerate care se transformă în plastic artizanal la cuptor, tavă de carton pentru uscat bijuteriile, 55 de nituri în şapte culori, un lanţ de plastic, opt cârlige în forma literei “s”, paiete, un inel de bază, instrument pentru confecționarea de bijuterii şi o grămadă de şabloane. După cum lejer poţi observa, setul acesta se potriveşte atât unei fetiţe ceva mai retrase, dar şi uneia, să zicem, nonconformiste. Ştim cu toţii că la 10 ani putem vorbi de personalitate. Paietele fac diferenţa!

Cărțile Klutz reprezintă o activitate prin care poţi petrece timp de calitate cu copilul tău, o activitate care îi hrăneşte imaginaţia şi îl ajută să simtă gustul esteticului. Plus că trăim într-o lume guvernată de 3D. Cum ar fi să-ţi laşi copilul să contribuie la construirea ei? Să transfome bidimensionalul şi să-i dea consistenţă?

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *