Personal. Pasiunile și relaxarea ta

Am auzit că una dintre cele mai bune lucruri pe care poți să le faci în viața este să îți faci timp pentru tine. Timpul este cel mai prețios ‘bun’ pe care îl avem și care nu poate fi recuperat ci doar pierdut. Știm, e complicat, ești mereu ocupat și prioritățile nu așteaptă niciodată.

Însă, trebuie să știi că nevoia de deconectare este resimțită constant de corpul și mintea ta, ‘timpul cu tine’ te poate ajuta să faci toate lucrurile mai bine, să ai mai multă răbdare, să fii mai implicat,  nu fii niciodată deprimat și mai ales să fii mai fericit.

Ficțiune

Cooking

Modă

Agende & Papetărie

Dezvoltare Personală

Arts & Crafts

Sport

Travel

Idei de cadou

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *