Pasiunea este energie

passionȘtiți starea aceea pe care o simțim când facem ceva cu drag? Atunci când nu contează cât este ceasul, ce zi este sau ce treabă avem mai târziu. Când vrem să fim cât mai prezenți în clipa aceea să nu pierdem nimic, nu ne plictisim și curiozitatea ne acaparează. Acea stare este ghidată de pasiune. Pasiunea pentru o activitate, pentru o persoană sau un lucru. Iar pasiunea ne oferă energie, chiar mai multă decât credeam că avem în interiorul nostru. Acesta este și motivul pentru care în momentele mai grele din viață terapeuții ne recomandă să încercăm o activitate nouă, să ne descoperim un hobby și împreună cu el să ne reîncărcăm de energie.

Pasiunea este energie, iar acest început de primăvară este momentul ideal să reluăm cursurile de limbi străine amânate, alergările de dimineață, să ne reapucăm de gătit, să ne cumpărăm bilete de avion, etc. Să scoatem din sertarele interioare pasiunile la care am renunțat pentru că am devenit ”foarte ocupați” sau să căutăm unele noi.

Luna martie ne motivează uneori mai mult decât prima lună din an și trebuie să profităm de ea. #findyourpassion

Mai jos găsești o selecție de titluri noi din categorii diferite care vin în sprijinul pasiunii tale sau de unde te poți inspira pentru a descoperi un hobby nou primăvara aceasta.

Gastronomie

Arts & crafts

Sport

Limbi străine

Modă

Aranjamente florale și grădinărit

Travel

Psihologie populară

Science

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *