Participanții la Concursul Ad Hoc de Crăciun

Lista cu participanții la concursul Ad Hoc de Crăciun desfășurat pe Facebook și preferințele lor. Felicitări tuturor!

The Judith Blacklock Encyclopedia of Flower Design
Cornelia Mihaela Nastasia:”Mi-aș dori pentru Crăciun cartea Encyclopedia of Flower Design de la Books Express pentru că sunt pasionată de flori, niciodată nu mă satur de ele… le văd oriunde, le simt… Chiar și iarna poți avea florile iubite aproape 😉 “
The Little Prince
Claudia Pesa “Mi-aș dori cartea “Micuțul prinț” de la Books Express pentru a o citi fetiței mele. Cred că este o poveste extraordinară care nu poate să lipsească din biblioteca noastra fie că suntem copii fie că suntem adulți sau trecuți de vârsta a 3-a”.
Eat, Pray, Love
Glodeanu Veronica “Mi-aș dori de Crăciun cartea “Eat, pray, love” de la Books Express pentru că este o carte-eveniment, o carte care bate filmul, savuroasă, incitantă, plină de ironii fine, umor, inteligență și naturalețe. Cineva spunea că nu crede în cărți care să schimbe viața, dar “Eat, pray, love” este o carte care sigur asta face. Cartea a fost un best seller și mi-aș dori-o de Crăciun”
Silviu Gabriel “Mi-aș dori pentru Crăciun cartea Very First Dictionary de la Books Express pentru că nu pot să renunț să fiu copil ,măcar din când în când:)”
Mantissa
Daniela Mureșan “White Christmas? Magical Christmas? Nu se știe anul acesta. Asa că, de Crăciun, mi-aș dori de la Books Express cartea Mantissa de John Fowles, pentru că el are puterea magică de a deschide porți spre lumi și povești fascinante, din care nu mai vrei să pleci. (Imi pare rău că am modificat desenul, dar cățelușa mea nu suportă pisicile 😀 și împreună cu ea citesc 🙂 )”
Slamna Ileana “Dragă Moșule ,mi-aș dori să primesc această cărticică More Bones: Scary Stories from Around the World de la @Books Express pentru că vreau să citesc seara împreună cu pisicicul meu înainte de culcare…PS. Am fost cuminte anul acesta o:)”
The Photography Reader
Alina Rădulescu “Dragă Books Express, îmi doresc această carte din următoarele motive:1. Pentru că sunt o tocilară notorie şi, pentru mine, teoria şi practica trebuie să se pupe la colţ de stradă ca să simt că fac o treabă ca lumea2. Pentru că viaţa mi-a dat şansa minunată de a cunoaşte locuri impresionante şi îndepărtate şi exotice pe care vreau din tot sufletul să le arăt celor pe care îi las acasă şi oamenii”
High Voltage Tattoo
Ionut Ologu “Îmi doresc de Crăciun cartea High Voltage Tattoo de la Books Express pentru că mă ghidez în viaţă după un principiu simplu: noi suntem amintirile şi dorinţele noastre; iar eu îmi doresc ca într-o zi să spun: “When you look at my body you can see my memories”. Ca şi Kat von D. :)”
The Penguin Dictionary of Curious and Interesting Numbers
Andreea Vasilescu “Daca cineva se gandeste sa-mi faca un cadou de Craciun si nu stie ce sa aleaga, propun eu ceva… de la Books Express pentru o fata curioasa (ノ^_^)ノ”
Eat, Pray, Love
Chira Loredana “Doresc să câștig această carte “Eat,pray,love” de la Books Express din 2 motive:în primul rând am văzut filmul “Eat,pray,love”, și e fantastic regizat citind numai titlul “Mănâncă, roaga-te, iubește” merită sa-l vezi dar și să citești cartea, acesta fiind al doilea argument al meu, îmi doresc să citesc cartea pentru că sper ca ea să mă schimbe spiritual.”
Be Your Own Life Coach
Kiky Cristina “Dragă Moș Crăciun, eu mă caut de mult timp, însă nu m-am găsit în totalitate.Un alt eu din mine tinde să iasă la suprafață. Acel eu va avea puterea să-și îndeplinească visele, însă el nu va ieși la suprafață dacă nu se descoperă. Cartea aceasta pe care o aștept din partea ta ar ajuta acest eu din mine să… …se descopere. :)”
The Lost Symbol
Dana Popa “Mi-aș dori pentru Crăciun cartea THE LOST SYMBOL de la Books Express, pentru că fiecare carte a lui Dan Brown înseamnă o călătorie fascinantă și ciudată.”
Keke Mărgeluța “Îmi doresc tare mult această carte de la Books Express pentru că fotografia este sufletul meu și întotdeauna e loc de mai bine! Și mai ales pentru că țin cu tot dinadinsul să-mi respect promisiunea făcută mie însemi când aveam 7 ani și am pus pentru prima dată mâna pe un aparat foto: că voi deveni un foarte bun fotograf!”
Rădulescu Florina “Bucket list-ul de Crăciun include și How to land an Airbus A330 de James May de la Books Express, deoarece am căutat cartea asta și la ea acasă și tot n-am găsit-o.”
Cristina Coman “Mi-aș dori pentru Crăciun cartea Clinical Dermatology- An Oxford Core Text – de la Books Express pentru că îmi este extrem de utilă pentru următorul examen ;;)”
One Day
Ally Tomi “Moșule, am fost tare cuminte anul ăsta, am citit 16 cărți și cel mai frumos cadou din partea prietenilor tăi de la Books Express ar fi cartea asta, de mult pe lista mea de dorințe:)”
Adina Ciocoiu “Dragă Moșule, știu că tu vii din zonă și te rog să aduci cu tine acestă carte: http://www.books-express.ro/book/9781848872110/Purge.html
Alexandra Vlăsceanu “Îmi doresc, din toată inimioara și eu o carte de la Moș Crăciun!!! Ce noroc! Am găsit-o la voi… (http://www.books-express.ro/book/9780721603780/Physical-Therapy-for-Children.html); eu lucrez cu copii care au nevoie de terapie și sper să îmi îndepliniți dorința…”
Eat, Pray, Love
 Simona Mihail “Books Express – sunt o grămadă de cărți bune de citit, dar din toate am ales acum “Eat, Pray, Love”.”


 Andra Gabriela “Moșule, mi-ar plăcea “1000 Movies to Change your Life” – o carte care îmbină 2 pasiuni :)”


 Cristian Vlădoaică “Îmi doresc de Crăciun cartea “On City Streets – Chicago, 1964–2004” de la Books Express deoarece vreau să revăd fotografiile lui Gary Stochl (pe care am avut ocazia să le văd în “large-size prints”)”
All Our Yesterdays
Anda Apostol “Books Express e ajutorul lui Moș Crăciun anu`ăsta. Îl anunț acum că îmi doresc “All Our Yesterdays“, o antologie despre acele momente magice, când fiecare experiență este nouă, lumea este întâmpinată cu mirare și curiozitate.De la primele amintiri, prima zi de școală, primele sărbători de iarnă și primele zile de naștere, la primii pași în lumea adulților, acei ani de inceput care ne-au format ceea ce suntem!”
Anca Pandrea “Dragă Moș Crăciun, te rog să îmi aduci The Ultimate Sewing Bible, mi-ar prinde tare bine pentru noua mașină de cusut. B & B de la Books Express te pot ajuta cu detalii. Și uite și un link: http://www.books-express.ro/book/9781843404118/Ultimate-Sewing-Bible.html Mulțu, am fost cuminte!”
The Neverending Story
Simona Ștefănucă “Dragă Moșule, nu știu dacă ai primit sau nu lista mea, dar o să îți împrospătez memoria. Tare mult mi-aș dori “Poveste fără sfârșit”. E o lectură perfectă pentru sărbători! Ca să îți ușurez munca am făcut o căutare pentru tine și am găsit-o la Books Express, mai precis aici http://www.books-express.ro/book/978014038633…
Cristina Putan “Când eram mică, înainte de culcare, mama îmi citea Micul Prinţ. Ar fi vrut ea să-mi citească şi altceva, dar eu vroiam întotdeauna aceeaşi poveste. Mi-a plăcut mult de tot. Acum, că am crescut, de câte ori mi-e dor de casă, citesc Micul Prinţ. Mi-ar plăcea să am în bibliotecă o ediţie de colecţie a Little Prince de la Books Express, să o pot citi şi eu copiilor mei când vor fi mici.”
Luminița Cristina “Îmi doresc de Crăciun cartea Complete Guide to Photography de la Books Express pentru că îmi place foarte mult arta fotografică şi îmi doresc să învăţ să uimesc oamenii cu frumuseţea lumii surprinsă prin obiectivul meu.”
Gabriella Rădoi “Dacă primesc cartea de la Moșul Books Express aș învăta să folosesc tastele și mousul, nu doar creionul la desen … ;o)”
Unfinished Tales of Numenor and Middle-Earth
Raluca Todorescu “Îmi doresc de Crăciun cartea Unfinished Tales de J.R.R.Tolkien de la Books Express pentru că e singura carte ce are legătură cu lumea inventată de Tolkien pe care încă nu o am.”займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *