Paranormal Romance

Sătui de realitatea care ne înconjoară, suntem din ce în ce mai interesați de paranormal. Iar această tendință se observă și în orientarea noastră către iubiri care par imposibile, dar ce se dovedesc a fi cele mai frumoase povești de dragoste. Pentru a vă determina să visați din nou, v-am pregătit 4 dintre cele mai neobișnuite cupluri.


Corpse Bride

Într-un sat european fără nume, Victor Van Dort, fiul unor comercianți de pește și Victoria Everglot, fiica neglijată a unor aristocrati plini de ură se pregătesc pentru căsătoria lor aranjată. Amândoi au dubii în privința unei căsătorii pe care ei nu și-o doresc, dar se îndrăgostesc unul de celălalt când se privesc pentru prima dată.

După ce timidul, neîndemânaticul Victor distruge repetiția nunții, el fuge și își exersează jurămintele în apropierea unei păduri, punând inelul unei rădăcini de copac. Însă, el descoperă că degetul este cel al unei femei moarte îmbrăcată în veșminte de nuntă, care iese din mormânt, crezând că a devenit soția lui Victor.

 

Morticia și Gomez Addams

Cei doi membri ai familiei Addams par să fie unul din cele mai îndrăgostite cupluri, genul de persoane care sunt făcute una pentru cealaltă, chiar dacă sunt cât se poate de ciudați.

Ei doi trăiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Wednesday și Pugsley, Unchiul Fester, Grandma, The Thing, majordomul lor – Lurch, Cousin Itt. O familie paranormală, dar pe care nimeni nu reușește să o despartă.

Edward Scissorhands

Filmul din 1990 începe cu o bunică ce îi explică nepoatei sale cum a apărut zăpada, prin povestea unui tânăr numit Edward, care are foarfece în locul mâinilor și era creația unui inventator.

Astfel, rezultatul final a fost un tânăr care era normal, cu excepția mâinilor, însă inventatorul a suferit un atac de cord și a murit când vroia să îi ofere lui Edward o pereche reală, lăsându-l neterminat.

La mulți ani după aceea, o vânzătoare pe nume Peg Boggs vizitează casa gotică unde locuia Edward. Acolo, ea îl găsește singur și decide să-l aducă acasă. Edward se împrietenește cu fiul mai mic al lui Peg, Kevin, cu soțul ei, iar apoi se îndrăgostește de fiica ei, Kim.

Bătrâna de la începutul filmului se dovedește a fi Kim, mărturisind că nu l-a mai văzut niciodată pe Edward de la despărțirea lor. Ea a ales să nu-l viziteze, deoarece dorea ca el să și-o amintească așa cum arăta în tinerețe. De asemenea, se dezvăluie că Edward încă trăiește, deoarece era artificial, și formează zăpadă prin crearea sculpturilor din gheață.

 

 

Edward Cullen și Bella Swan

Un alt exemplu de iubire aparent imposibilă, dar care reușește să învingă limitele impuse de natură și de societate. Edward Cullen este un vampir, care se îndrăgostește de Bella Swan, o adolescentă obișnuită, ale cărei gânduri nu pot fi citite de către el.

Din cauza piedicilor întâlnite și a pericolelor la care Bella era expusă, Edward decide să dispară din viața ei, însă, cei doi nu pot sta departe unul de celălalt și, după o serie de întâmplări, ei rămân împreună și se căsătoresc.

17 thoughts on “Paranormal Romance”

 1. Lucern Argeneau si Kate C Leever din Single White Vampuire de Lynsay Sands.

  El un scriitor vampir singuratic care nu vrea sa participe la conferinte, nu vrea sa vorbesca despre noua lui carte si ea o tanara frumoasa care nu il lasa in pace pana nu reuseste sa il pacaleasca sa participe, dar in aceeasi timp il ajuta sa descopere iubirea adevarata.

 2. Eric Northman & Sookie (The Southern Vampire Mysteries), Cat & Bones (Night Huntress), Kate & Curran (Kate Daniels)şi Dimitri & Rose (Vampire Academy).

 3. Luce si Daniel, ingerul cazut – din seria “Fallen” (pe care nu cred ca am vazut-o la voi…)

 4. Hehe, cum sa uitam noi de Sam si Molly din filmul Ghost (1990). Unul din cele mai bune filme vazute in tinerete :).

 5. “Buffy si Angel” din serialul” Buffy, the vampire slayer”, o poveste de dragoste intre vanator si vanat.

 6. ‎1. Karou&Akiva din “Daughter of Smoke and Bone” de Laini Taylor
  (sau poate ar fi mai corect sa spun Madrigal&Akiva)

  2. Isobel&Varen din “Nevermore” de Kelly Creagh

 7. eu ma gandesc la chloe si derek ai lui kelley armstrong si buffy si spike din the slayer si evident ever si damen ai lui allison noel si sookie si eric din true blood

 8. 1. CAT and BONES from the Night Huntress Series by Jeaniene Frost
  Both have to fight for their happily ever after, a vampire huntress turned into the mate of a master vampire, they find out that for their love, they are willing to fight with all type of human prejudices and powerful enemies, in the process finding out that together, they can defeat all the obstacles life has in store for them, thus proving that what they feel for one another is meant to last…like, you know, forever;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *