Oxford Medical Handbooks

Clic pentru toate cărțile Oxford HandbookOxford Medical Handbooks sunt cele mai cunoscute și mai răspândite cărți medicale de gen din lume.  Ele au fost concepute într-un format care să le facă ușor de consultat. Se adresează  medicilor specialiști, studenților, rezidenților, asistentelor, stomatologilor, paramedicilor și personalului adiacent din domeniul sanitar.

Începuturi

Prima carte a fost  publicată în 1985. Este vorba despre binecunoscută Oxford Handbook of Clinical Medicine.  Genul acesta de carte  are ca punct de pornire  notițele autorilor, care îi ajutau în primii ani de  profesie iar acum manualele din serie sunt cele mai bine vândute cărți medicale din lume. Acum seria are circa 50 de cărți, iar editura Oxford și-a propus ca până în 2012 să acopere toate specialitățile medicale esențiale.

Reputație pentru calitate

Reputația Oxford Medical Handbooks se bazează pe faptul că manualele includ numai informația de cea mai bună calitate, relevantă din punct de vedere clinic. Fiecare carte este revizuita de persoane care se potrivesc profilului cititorului țintă,  dar este de asemenea verificată de experți în domeniu. Cercetările extinse de piață  înainte de publicare  garantează faptul că cititorul va beneficia de cele mai recente informații în teoria și practica medicală, adică exact ce are nevoie cititorul.

Oxford Handbooks au devenite cunoscute nu numai pentru conținut dar și datorită formatului lor unic și  standardelor ridicate de producție.  O pagină corespunde unui subiect prezentat într-un format care-l face ușor de parcurs și de reținut. Cititorul găsește informația ușor iar secțiunile de Urgență sunt marcate cu roșu.  Folosite în fiecare spital și cabinet din Marea Britanie și cunoscute peste tot în lume, seria Oxford Handbooks continuă să crească, și să ofere sprijin pentru personalul medical din toată lumea. Mai jos toate titlurile din serie publicate din 2008 și până acum: займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *