Organizează-ți casa, organizează-ți viața

A venit momentul să îți faci ordine în viață. Au trecut ani și s-au strâns o mulțime de lucruri care te sufocă și-ți țin ocupate gândurile și dulapurile. Trecutul este important și de multe ori îl folosim în viața de zi cu zi, deși nu e indicat. Face parte din noi, însă trebuie să îi facem loc și viitorului. Încet, încet ar trebui să ne ocupăm de lucrurile din jurul nostru pentru a ne ușura munca. De aceea se spune „Casa este o oglindă a personalității fiecăruia”. Organizarea și curățenia din casele noastre ne ajută să avem o pace interioară și gândurile ne sunt mai ordonate.  Este timpul pentru o schimbare și ideile de mai jos sunt de luat în considerare. Pentru a te elibera de lucrurile vechi din casa ta trebuie să fii dur și nemilos. Nostalgia și părerile de rău nu au ce căuta.

1.Înainte de a cumpăra ceva nou, aruncă la gunoi ceva vechi

2.Dacă nu ai folosit ceva de peste 2ani e clar că nu-l  vei folosi vreodată, așa că la gunoi cu el

3.Întreabă-te: păstrezi ceva pentru că te face să te simți fericit sau pentru că nu-ți place ideea de a-l arunca?Dacă ea doua variantă, la gunoi.

4.Amintirile nu sunt încastrate în obiecte. Dacă te descotorosești de vaza de la bunica nu înseamnă că renunți la amintirile cu ea.

5.Dacă nu te poți decide în privința unui lucru, să-l arunci sau să-l păstrezi, depozitează-l undeva pentru o lună și dacă nu-l folosești în acel timp, la gunoi.

6.Nu trebuie neapărat să arunci tot ce nu îți mai trebuie. Fă o triere și împarte lucrurile celor care ar avea nevoie de ele: prietenilor, nevoiașilor, caselor de copii, adăposturilor sau poți organiza și un garage sale.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *