Opposition, deznodământul seriei bestseller Lux

Volumul în limba engleză pe care vi-l recomand săptămâna aceasta este Opposition de Jennifer L. Armentrout. Deznodământul seriei bestseller Lux, Opposition continuă povestea de dragoste dintre Katy, o adolescentă pasionată de lectură, care descoperă că extratereștrii se ascund pe Pământ și sunt vânați de Departamentul de Apărare și Daemon, seducătorul membru al rasei extraterestre Luxen, care i-a salvat viața în repetate rânduri.Opposition (Lux #5)

Katy knows the world changed the night the Luxen came.She can’t believe Daemon welcomed his race or stood by as his kind threatened to obliterate every last human and hybrid on Earth. But the lines between good and bad have blurred, and love has become an emotion that could destroy her—could destroy them all.Daemon will do anything to save those he loves, even if it means betrayal.They must team with an unlikely enemy if there is any chance of surviving the invasion. But when it quickly becomes impossible to tell friend from foe, and the world is crumbling around them, they may lose everything— even what they cherish most—to ensure the survival of their friends…and mankind.War has come to Earth. And no matter the outcome, the future will never be the same for those left standing.

Drepturile de publicare ale seriei Lux au fost vândute în 12 țări, inclusiv în România. Drepturile de ecranizare ale primului volum din serie, Obsidian, au fost contractate în 2013 de studioul de producție Sierra Pictures. Seria Lux este bestseller New York Times si USA Today.In seria Lux au mai fost publicate volumele:

Pe lângă seria Lux, Jennifer L. Armentrout este autoarea seriilor fantasy pentru adolescenți Covenant, The Dark Elements și Titan, a seriei New Adult Paranormal A Wicked Saga, a romanului fantasy Cursed si a romanelor Urban Fantasy Obsession, Don’t Look Back si Unchained: Nephilim Rising.Autoarea a publicat sub pseudonimul J. Lynn seriile contemporane New Adult Frigid si Wait for You, al carui prim volum a fost tradus in Romania de editura Epica cu titlul Te aștept, dar și seria contemporană romantică The Gamble Brothers.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

10 thoughts on “Opposition, deznodământul seriei bestseller Lux”

 1. Salut Diana! Pe site-ul editurii nu este precizată data la care apare volumul cinci. Origin, cartea a patra din serie, a apărut în luna martie a acestui an, bănuiesc că se pregătește cartea a cincea, poate cu ocazia târgului Gaudeamus va ajunge în librării. Zi frumoasă!

 2. Salut, Bianca,
  Din câte știm noi, doar primele trei titluri din seria Lux(Opal, Onix, Obsidian) au fost traduse până acum..
  Zi faină!

 3. Dragelor, am citit cu sufletul la gura si origin! Nu am gasit opposition tradus in romana, dar mai incerc 🙂

 4. Buna,
  Bianca, am luat legătura cu editura Leda si mi-au răspuns ca ultimul volum ,,Opposition” va apărea in a doua jumătate a anului 2017.
  Ana Șerban, este apărut in lb. romană si vol. patru ,,Origin”.
  Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *