On The Road (The movie after the book)

”On The Road” de Jack Kerouac este, în mare parte, o lucrare autobiografică, ce are la bază aventurile autorului și a prietenilor săi în timpul unei călătorii la țară, de la jumătatea secolului XX. Lucrarea a intrat în topul celor mai bune 100 cărți ale secolului XX, scrise  în limba engleză și este extrem de bine apreciată și în epoca noastră. Cartea a fost ecranizată, iar lansarea filmului va avea loc toamna aceasta.

Povestea este una încântătoare și prezintă lupta pentru nonconformism, libertinism, lipsă de judecăţi pripite şi dreptul la manifestare diversă a creativităţii umane, prin intermediul mișcării Beat din care făcea parte și autorul. Filmul îi are în prim plan pe actorii Kristen Stewart, Garrett Hedlund și Sam Riley. ”On The Road” va fi promovat și în cadrul Festivalului de Film din Toronto. Tot acolo își va face apariția și Kristen Stewart, care nu a mai apărut în public după ce a recunoscut că l-a înșelat pe Robert Pattison cu (însuratul) Rupert Sanders. O fi sau nu o fi strategie de promovare a filmului, oricum noi abia așteptăm să-l vedem (desigur, după ce ne-am lăsat cucerite de carte).

Mai multe despre Jack Kerouac

Mai multe cărți de Jack Kerouac

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *