O zi bună

Vă propun să ne oprim pentru câteva minute, să nu ne gândim  la obiective, la ceea ce vrem să obținem ci la cum ne simțim cu ce facem acum și dacă acest drum ne place.

Pentru că poate e mai importantă povestea și calea decât finalul fericit. Lia lucrează la o colecție de semne de carte drăguțe pentru  voi, cu Amandina și Biscuit desigur.

Aflați care sunt cărțile de management ale anului 2012 și citindu-le ce puteți îmbunătăți în anul care vine. Le puteți face cadou împreună cu o agendă  șic sau vi le puteți face cadou. Moleskine vine anul acesta cu o gamă de culori și modele noi.

Azi e Halloween, o distracție pentru copiii mici și mari. Ar trebui să vă fie teamă? Denora a făcut cercetări și vă răspunde în articolul ei la întrebarea: Are Haloween-ul are un impact malefic? Dacă primiți mâine un colet de la noi, Haloween-ul vă aduce prin magie  o mică surpriză dulce.

Și tot de Halloween – dar nu numai- rezultatele căutării pe Books Express pot fi filtrate după categorie. De exemplu linkul următor vă afișează rezultatele căutării după termenul “security” dar doar din categoria Calculatoare și IT: http://www.books-express.ro/search.html?q=security&t=all&s=U

Când eram eu mică nu știam de distracția asta, dar iubeam să merg în februarie la Maskenball, balul mascat organizat de comunitatea germană din Caransebeș și să fac lanterne din dovleci toamna.

Sfatul zilei de la noi: Fii din nou copil, e simplu!

Promoțiile săptămânii sunt următoarele:

Ediții de colecție
Ediții de colecție
Apariții noi
Apariții noi
Make-up şi stil
Make-up şi stil

 

 

 

 

 

 

 

 

Activităţi pentru copii
Activităţi pentru copii
Albume de artă
Albume de artă
Idei de cadou
Idei de cadou

 

 

 

 

 

 

 

Vezi toate promoțiile aici!

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *