Noutăți Books Express

Top 3 apariții noi:

 

 Săptămâna aceasta vă prezint 3 cărți pentru dimineața de sâmbătă, dar ideale și pentru tot restul timpului dumneavoastră liber.1.  Noua carte a lui Bobbi Brown- Pretty Powerful te ajută să afli despre modul în care machiajul poate vorbi despre personalitatea ta sau despre cum să-ți pui în valoarea trăsăturile fizice în funcție de aceasta. Bobbi ne spune că un make-up ar trebuie să pornească de la cine ești tu și nu de la cum arăți. Astfel, învață cum să-ți eliberezi frumusețea ce vine din interior.2. Fifty Shades of Mr. Darcy: Succesul atrage după sine o serie semnificativă de critici și răutăți. Pe lângă sutele de parodieri televizate ale seriei Fifty Shades of Grey, în luna septembrie a apărut romanul parodic ”Fifty Shades of Mr. Darcy” care ne prezintă o variantă mai puțin serioasă a celui mai bine vândut roman erotic al ultimilor ani. Și sincer, sună destul de interesant ca să ne scape.3. Religion for Atheists: Ultima carte din această prezentare (dar cu siguranță nu cea din urma) ne aduce in atenție o întrebare interesantă. Ce s-ar întâmpla dacă religiile nu ar fi nici adevărate şi nici false? Dezbaterea (plictisitoare deja) dintre credincioşii fundamentalişti şi necredincioşi se mută în ultima care a lui Alain de Botton, care e de părere că în mare parte religia este o înşelătorie. Dar, chiar şi aşa, religiile ne pot învăţa lucruri importante.Spor la citit!займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Noutăți Books Express”

  1. Dintre cartile prezentate cel mai mult ma atrage noua carte a lui Bobbi Brown, fiind pasionata de machiaj. Am citit si alte carti ale makeup artistei si imi place stilul ei, ma identific cu ideile ei. Machiajul este o arta si vreau sa ii acord locul cuvenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *