Nora Roberts

Nora Robers a fost prima autoare care a fost inclusă în Romance Writers of America Hall of Fame. În 2011, romanele ei au petrecut, combinat, 861 de săptămâni în lista New York Times Bestseller, inclusiv 176 de săptămâni pe locul I. Roberts a mai scris sub pseudonimele J.D. Robb și Jill March. Nora s-a născut în Silver Spring, Maryland și este cea mai tânără dintre cei cinci copii ai familiei. După ce a învățat la o școală catolică de călugărițe, s-a măritat de tânără și s-a stabilit în Keedysville, Maryland.“Puteam să tastez repede, dar nu puteam să scriu pe litere, eram cea mai nepricepută secretară întâlnită vreodată”Ea a lucrat pentru un timp scurt ca secretară, însă, despre acest lucru a declarat: “Puteam să tastez repede, dar nu puteam să scriu pe litere, eram cea mai nepricepută secretară întâlnită vreodată”. Născută într-o familie de pasionați de cărți, Nora nu își amintește de vreun moment în care să nu fi citit sau să nu fi inventat povești.


Un roman de Nora Roberts În timpul în care a fost blocată în casă din cauza unui viscol, ea a luat un creion și un caiet și a început să scrie una din acele povești inventate. Acela a fost momentul în care a început cariera ei. După mai multe manuscrise și respingeri, prima ei carte, “Irish Thoroughbred”, a fost publicată în 1981.Nora l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț, Bruce Wilder, atunci când l-a angajat să-i construiască niște rafturi pentru cărți. Ei s-au căsătorit în iulie 1985. De atunci au călătorit în toată lumea și și-au deschis o librărie împreună.Nou! Chasing Fire Happy Ever After Skin Deep The Search Citește un fragment din Chasing FireCitește un fragment din Happy Ever After Under Summer Stars Treachery in Death The SearchCitește un fragment din Treachery in DeathCitește un fragment din The SearchDe-a lungul anilor, Nora a fost mereu înconjurată de bărbați. Nu numai că a fost cea mai tânără din familia sa, dar a fost și singura fată. De asemenea, a crescut doi fii. Petrecându-și viața înconjurată de bărbați, Roberts spune că a dobândit o viziune corectă asupra gândirii bărbaților deoarece a avut de ales între descifrarea lor și fuga de ei. Iar acest lucru se transpune în cărțile sale și face deliciul cititorilor.

“In septembrie 2001 a fost deopotrivă pe locul 1 și 2 în lista bestsellerelor din Publishers Weekly, cu două cărți diferite “Time and Again” și “Seduction in Death

Nora este membră a mai multor grupuri ale scriitorilor și a câștigat numeroase premii din industria publicațiilor. Recent, Nora a fost numită “Romanciera favorita a Americii” de către The New Yorker.Pentru că a scris un număr foarte mare de romane în 1996 a ajuns la 100 o dată cu publicarea cărții Montana Sky. Atât în 1999, cât și în 2000, 4 din 5 romane best-selling romance din cele listate de către USA Today erau scrise de către Nora. Prima ei apariție în lista New York Times Bestseller a fost în 1991 și între anii 1991 și 2001, ea a avut listate 68 de bestsellere New York Times.

Un roman de Nora Roberts

 

În 2001, Nora a avut 10 volume bestsellere, potrivit Publishers Weekly, fără a lua în considerare cărțile scrise sub numele J.D. Robb. În luna septembrie a aceluiași an a acaparat deopotrivă locurile 1 și 2, pe primul fiind “Time and Again“, iar pe al doilea “Seduction in Death“.În 2006, ea a câștigat 19 premii RITA acordate de Romance Writers of America, cea mai mare onoare acordată în genul romance.

Multe din romanele Norei, printre care și Sanctuary și Angels Fall, au fost adaptate în filme.Nora Roberts Movie Collection Angels FallBlue SmokeMontana SkyCarolina MoonNora Roberts s-a numărat printre 100 Most Influential People în 2007, conform Time, aceștia declarând că ea “a inspectat, a disecat, a dezasamblat, a explorat, a explicat și a preamărit pasiunile inimii umane.”Complete Booklist Nora Roberts: Puteți descărca aici lista cu toate cărțile publicate.The Bride Quartet Sign of Seven Trilogy Three Sisters Island Trilogy The Circle of Six Gallaghers of Ardmore Trilogy The Born In Trilogy Key Trilogy In Death Series

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *