Nora Roberts și romanul cu numărul 200

Nora Roberts este una dintre cele mai bine vândute scriitoare din America, care fascinează cititorul prin suspansul ce îl crează în romanele ei. A fost prima scriitoare care a primit un loc în Hall of Fame la categoria scriitorilor de romane de dragoste ai Americii. Criticii literari nu se sfiesc să o numească ”the most prolific romance writer ever’‘.

În data de 17 aprilie 2012 autoarea urmează să publice romanul cu numărul 200, ce are referințe la fel de bune ca și celelalte romane ale ei.  prezintă povestea lui Abigail Lowery, o tânără femeie misterioasă care trăiește o experiență pustnică în afara micului oraș Bickford. Abigail își câștigă existența prin proiectarea unor sisteme de siguranță, iar casa ei fortificată este un exemplu pentru îndemânarea ei în acest domeniu.

Șeful poliției din Bickford, Brooks Gleason este intrigat de solitudinea acestei frumoase tinere, iar curiozitatea îl va  ajuta să descopere secretul ei ascuns timp de 12 ani. Când avea 16 ani, Abigail a fost martora unei crime comisă de familia Volkov, o ramură puternică a mafiei rusești. Încă de atunci Abigail a început să adune informații care îi incriminează pe cei din clanul Volkov. Sprijinită de Brooks și câinele ei de pază credincios, ea decide că a venit vremea pentru confruntarea și răzbunarea finală.

Chiar dacă  care privilegiul de a fi romanul cu numărul 200, Nora Roberts a depășit de mult acest număr al operelor publicate. Ea a scris, de asemenea, povestiri scurte și nuvele atât ca Nora Roberts cât și sub pseudonimul JD Robb, care nu sunt incluse în acest număr.

Citiți un capitol din  aici: http://www.noraroberts.com/pdf/Witness.pdf

Mai multe cărți de Nora Roberts

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Nora Roberts și romanul cu numărul 200”

  1. Am citit cateva carti de Nora Roberts, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin.
    Cand am chef sa citesc un roman de dragoste, usor, cu “happy end” o citesc cu mare placere (preferata mea ramane, totusi, Mary Jo Putney, deoarece povestile din romanele ei au loc in vremuri apuse..).
    Tot o asociam pe Nora Roberts cu romane de dragoste, asa ca, m-a uimit, placut, trilogia ei “The Circle”. Chiar la inceputul anului am citit trilogia si mi-a placut. Pentru cei care sunt fani romance si fantasy, recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *