New from Oxford Children’s Books. An Epic Tale of Adventure, Courage, and Survival

Avem nevoie de povești și basme în viețile noastre, și prin intermediul celor mici ne putem bucura de puțină copilărie, căreia îi ducem atât de mult dorul. Cea mai frumoasă activitate pe care un adult o poate avea este să petreacă timp cu micuții, jucându-se sau citindu-le povești.

Dacă cei mici sunt însetați după personaje și povești cât mai colorate noi vă recomandăm cele două romane ale lui Tom Moorhouse, apărute la editura Oxford University Press pentru copii. Al doilea tocmai ce a apărut în octombrie și continuă aventurile șoriceilor de apă. De data aceasta, nepoții lui Sylvan, personajul principal din prima carte trec printr-o serie de peripeții care mai de care mai periculoase și mai haioase. Cei doi șoareci, Kale și Strife atrag belele ca un magnet, însă curajul lor și setea pentru aventură le testează limitele.Vă veți îndrăgosti atât voi, adulții, cât și copiii de minunatele personaje, de o narațiune captivantă și tensionată cu un stil liric redat exemplar. Cei mici se vor regăsi cu siguranță printre paginile cărții și vor fi nerăbdători să pornească în propria aventură.

 „ The Rising” este o poveste despre aventură, curaj și supraviețuire pe care nu trebuie să o ratați și pe care, cel mai bine, este să o citiți după ce o devorați pe prima, „The River Singers”

 

Mai multe titluri pentru copii

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

1 thought on “New from Oxford Children’s Books. An Epic Tale of Adventure, Courage, and Survival”

  1. Eu cred, ca parinte, ca nu e suficient sa cumperi jucarii si carti copilului, mai important e sa le folosim impreuna.Noi incercam sa ne crestem copilul, pe cat posibil, cu respect si dragoste fata de tot ceea ce inseamna creatia lui Dumnezeu, nu doar oameni, ci si animale , plante, natura… Este foarte greu in zilele de astazi sa gasesti ceva educativ, constructiv si interesant pentru copii. Va multumim ca ne ajutati si ne sunteti alaturi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *