#Never stop learning: Recomandări cărți de business și dezvoltare personală

Young pretty girl reading a bookÎnvățarea este un proces continuu, iar cel mai frumos mod de a adăuga cunoștințe și de a șlefui sinele necesită o bibliotecă plină cu inspirație, sfaturi ușor de pus în practică, povești de success și multe cești de cafea. De rafturile cu recomandări ne ocupăm noi, trebuie doar să alegi care este zona pe care dorești să o dezvolți și să începi să pui în practică toate ideile bune despre care citești.Mai jos am pregătit o mică bibliotecă virtuală cu inspirație: cărți de dezvoltare personală și profesională, cărți de comunicare, de mindset planning, cărți produse pe baza unora dintre cele mai cunoscute discursuri Ted, psihologie practică marca The School of Life dar și titluri pentru cei ce aspiră să devină antreprenori sau doresc să își construiască cariera.

#NeverStopLearningBookclub

the-power-of-habitPentru că ideile bune prind mai repede rădăcini într-o comunitate, proiectul pe care l-am început luna aceasta este un club de carte la care te invităm să participi iar titlul ales aparține lui Charles Duhigg: The Power of Habit. Poți găsi informații pe pagina evenimentului și îl lăsăm pe autor să te convingă.

Ted Books

Un discurs de 18 minute poate sădi sămânța unei idei însă nevoia de mai multă informație a stat la baza acestei colecții în desfășurare produsă de cei de la Ted Talks împreună cu o parte dintre vorbitori.

The School of Life

Alain de Botton este cunoscut pentru lucrările sale de ficțiune, însă mulți știu și despre proiectul său: The School of Life care dorește să educe o generație conștientă de propriile puteri. The School of Life este dedicată dozvoltării inteligenței emoționale cu ajutorul culturii. Cărțile din această serie sunt centrate în jurul problematicii practice și dezbat subiecte precum organizare, muncă, relații, înțelegerea sinelui și cum poți schimba lumea schimbându-te pe tine.

Cărți pentru antreprenori

Growth Mindset

Cercetări recente au demonstrat cum dezvoltarea unui “mindset” deschis oportunităților și cunoștințelor noi este un element important pentru reușita unui adevărat lider, iar o parte din cărțile de mai ∆os pot ajuta la formarea unui mediu propice succesului personal.

Cărți despre dezvoltarea carierei

O parte importantă a vieții oricărui om, cariera presupune cunoștințe, dar nu numai din domeniul practicat ci și de “career management”, precum:

Biografii ale oamenilor celebrii din mediul afacerilor

HBR’s 10 must reads

Cărți pentru profesioniștii din comunicare

Business Wire a construit o listă de recomandări de la cei mai influenți conducători din domeniul comunicării, titluri care i-au ajutat să depășească obstacolele din carieră dar și din viața personală.

TIME: The 25 Most Influential Business Management Books

Același tip de listă, însă mult mai cuprinzătoare, strânsă de cei de la TIME Magazine cu titluri care merită să fie citite și recitite.

Cărți online: #UnCapitolPeZi

Un proiect foarte drag nouă este newsletterul care aduce în fiecare zi cărți online de business și dezvoltare personală, Un Capitol Pe Zi la care te poți abona aici și a cărui arhivă o poți găsi aici.Căteva dintre titlurile pe care le-am răsfoit împreună cu abonații care ne-au acceptat provocarea:

And don’t forget to never stop learning!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *