Mood-Boosting Movies

Universal Pictures împlinește anul acesta 100 de ani, motiv pentru care noi v-am pregătit o serie de filme pentru fiecare stare de spirit în parte.1. Dacă vrei să râzi puternic: Această comedie a fost un hit al box-office-ului 2011. Domnișoara de onoare Annie, trebuie să găsească modul de a o susține pe prietena ei în cursa pentru ziua cea mare și în același timp să nu simtă că viața ei se destramă.2. Dacă ești nostalgic: Despre nașterea succesului și faimei unui mogul media, fondatorul trustului de presă Hearst. Personjul este interpretat de către formidabilul actor Orson Welles. Un film despre cum necazurile copilăriei te pot urmări până la sfârșitul vieții.3. Dacă te lupți pentru ceva în care crezi: Este povestea unui avocat alb, din Alabama anului 1930, care se luptă pentru a demonstra nevinovăția unui negru ce este acuzat pe nedrept de viol.4. Dacă ai nevoie de un imbold: O mireasă în devenire pleacă în căutare tatălui pierdut. Filmul este un musial, o adaptare a cântecelor formației Abba.5. Dacă vrei o comedie aventuroasă: Când leneșul Jeff Lebowski este confundat cu un milionar cu același nume, răzbunarea și înșelăcinea îl atrag în tot felul de probleme.6. Pentru agitație interioară: Putere, sex, violență și corupție în lumea întunecată a mafiei din Los Angeles, prezente în filmul cotat drept unul dintre cele mai bune a lui Martin Scorsese. 7.  Pentru o seară cu fetele: Trei filme amuzante pentru o seară plăcută și relaxantă. Enjoy!Mai multe comediiMai multe drameзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Mood-Boosting Movies”

  1. Dintre toate am vazut doar Mamma Mia. Este un musical dupa melodiile formatiei Abba fascinant. Mi-a placut foarte mult. Am pus pe “lista de asteptare” si celelalte filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *