Moleskine Passion Journals

     Când eram copil îmi plăcea să aflu și să păstrez secrete, punând mare preț pe lucrurile pe care le descopeream și pe care voiam să le țin numai pentru mine, să le ascund de ceilalți, de parcă ar fi fost un secret de stat. Notam tot felul de idei și povesti, tot ce auzeam, tot ce mi se întâmpla, în diferite caiețele pe care le numeam jurnale și le ascundeam ba sub pernă, ba sub saltea, ba în sertarele cu jucării. Îmi era tare frică ca nu cumva să fie descoperite de mama. Cum să le deschidă și să citească tot ce scriam eu despre băieții care îmi plăceau, despre ce făceam la școală, cu cine mă certam și așa mai departe? La 10 ani am avut primul jurnal cu Barbie. Încă îl am, ascuns, evident, într-o cutie cu amintiri. Și câte amintiri păstrează…Pe celelalte cred că le-am rătăcit, dar crescând, parcă nu am mai simțit nevoia să îmi vărs toată viața în paginile unui caiet, așa că notițele din jurnal se răreau. Și ce rău îmi pare acum că nu am scris în fiecare zi, timp de 10 ani.

 

Acum, pe piață, au apărut tot felul de agende care pot fi folosite drept jurnale, compartimentate, bine structurate, împărțite pe teme și alte criterii. Sunt atâtea lucruri frumoase și atractive că îmi vine să îmi cumpăr câte unul din fiecare și poate, poate mă apuc din nou să îmi notez experiențele.

Jurnalele care îmi plac foarte, foarte tare aparțin seriei „Passion Journals” de la Moleskine. Sunt delicioase. Până acum au apărut 17 și sunt împărțite pe pasiuni. Fiecare cu preferințele sale. De câte ori nu am dat peste un vin bun, pe care l-am savurat împreună cu o porție de spaghetti italienești și nu am avut unde să notez experiența degustatului? De câte ori nu am citit cărți absolut superbe și am dat peste citate geniale, replici formidabile și intrigi pline de suspans și le-am notat pe diferite caiete pe care acum le-am și pierdut? Câte filme excelente nu am văzut și nu am avut un caiet la îndemână să îmi scriu părerea și rezumatele filmelor?

Când am văzut ce minunății de jurnale au apărut la Moleskine, mi-am spus că trebuie să am măcar unul din ele, ținând cont că am o mulțime de pasiuni care merită păstrate. Faceți și voi cunoștință cu cele 17 Moleskine Passion Journals de care sunt sigură că vă veți îndrăgosti și veți alege unul sau poate mai multe dintre ele care să vi se potrivească. Care dintre ele vă face cu ochiul?Nu ezitați să-mi spuneți.

 1. Art Journal-atunci când sunteți în călătorie și vreți să vă notați galeriile de artă și muzeele
 2. Baby Journal– notează fiecare moment de când ai rămas însărcinată până la primii 2 ani de viață ai copilului tău
 3. Beer Journal-un jurnal pe gustul bărbaților, vă ajută să memorați gustul fiecărei beri pe care ați încercat-o
 4. Book Journal-tot ce citești va rămâne întipărit pe viață
 5. Cat Journal– pentru iubitorii de pisici, care vor să noteze orice aspect din viața animăluțului lor
 6. Chocolate Journal– dacă adori ciocolata și vrei să savurezi fiecare moment al degustării
 7. Dog Journal -pentru iubitorii de câini, care vor să urmărească și să îmbunătățească viața animalului lor de companie
 8. Film Journal– fă-ți o arhivă personală de filme
 9. Gardening Journal– dă-i rădăcini iubirii tale pentru grădinărit
 10. Home Life Journal– plănuiește fiecare aspect al gospodăriei tale
 11. Music Journal– capturează sunetele în filele acestui jurnal
 12. Recipe Journal– rețetele, ideile și tehnicile de gătit capătă glas
 13. Restaurant Journal– memorează fiecare experiență gastronomică de peste tot
 14. Style Journal – pentru designerul din tine
 15. Travel Journal– când faci înconjurul lumii, nu uita să îl iei cu tine
 16. Wellness Journal– pentru un corp sănătos și o minte sănătoasă
 17. Wine Journal – propria ta pivniță de vinuri

  займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

1 thought on “Moleskine Passion Journals”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *