Michelle Phan, de la video-blogger la mogul media

Dacă vreţi să ştiţi cum se poate accede cât mai sus în lumea digitalului, urmăriţi cu încredere video-urile postate constant de Michelle Phan încă din 2007. Cu o comunitate de peste 7,5 milioane de subscriberi, video-urile ei au fost urmărite de peste 1 miliard de ori şi au transformat-o pe Michelle într-una din cele mai talentate voci din spaţiul digital. Americanca a primit mai multe premii pentru contribuţiile ei şi a intrat şi în lista 30 under 30 a Forbes de anul acesta.

Cu mai bine de 300 de video-uri publicate pe Youtube, Michelle Phan a devenit cunoscută datorită stilului ei curat de recomandare, vocii plăcute şi mai ales a faptului că îşi produce, regizează şi editează toate materialele în care apare. Mai mult, a mai lansat şi alte comunităţi sau spaţii dedicate noilor creatori din domeniul frumuseţii şi s-a alăturat firmei L’Oreal pentru lansarea liniei de make-up omonime, em Michelle Phan, prima de acest gen co-înfiinţată de un expert şi o comunitate de iubitori din domeniul beauty.

Tutorialele ei au prins la femeile din întreaga lume pentru că oferă sfaturi la îndemână pentru crearea unui look proaspăt şi dobândirea unei stări de bine atât a trupului, cât şi a spiritului. Domeniile în care excelează sunt, evident, make-up-ul şi îngrijirea pielii, dar nu puţine sunt şi video-urile despre cum să te simţi mai bine, cum să scapi de stres sau cum să te reinventezi ca antreprenor într-o lume mereu în schimbare.

Anul trecut, Michelle Phan şi-a lansat şi prima carte, Make Up: Your Life Guide to Beauty, Style, and Success – Online and Off.

La fel ca tutorialele video, şi cartea are acelaşi stil casual şi accesibil care au propulsat-o pe Michelle în galeria celor mai respectaţi oameni din domeniul digital. Ea îşi împarte cu generozitate sfaturile cele mai bune şi secretele de frumuseţe, iar felul ei necomplicat de a livra informaţia te face să ai încredere că îţi va fi la fel de uşor să dobândeşti tot ce îţi doreşti.

Cartea se adresează în primul rând femeilor tinere, din segmentul 15-25 de ani sau acelora care de-abia şi-au descoperit interesul pentru domeniul beauty sau stil. Acest ghid colorat şi cu ilustraţii atrăgătoare acoperă subiecte ca manicura DYI, îngrijirea părului şi a pielii, machiaj, modă, maniere şi viaţă digitală, şi a fost gândit în mod special pentru începătoare.

Make Up este o carte semi-autobiografică, scrisă într-un stil conversaţional, cu sfaturi din cele mai diverse, şi ar putea fi un cadou foarte inspirat pentru un om care tocmai descoperă nu numai domeniul frumuseţii şi ramurile ei, dar şi viaţa cu toate aspectele şi provocările inerente.

Foto

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *