Michael Bublé – Prima carte despre viața intimă

Michael Steven Bublé este un cântăreț și actor canadian, care a câștigat multiple premii, cum ar fi 3 premii Grammy și mai multe premii Juno. Primul lui album a ajuns în top 10 în Canada și Marea Britanie.El a cunoscul succesul la nivel mondial cu albumul “It’s Time”, lansat în anul 2005, iar albumul din 2007 numit “Call Me Irresponsible” a avut un succes mai mare, ajungând pe locul 1 în Canadian Albums Chart, U.S. Billboard 200 Chart, Australian ARIA Albums Chart și în topurile europene.

Michael Bublé este in prezent unul dintre cei mai mari artiști solo din lume. Albumele lui s-au vândut în peste 25 de milioane de copii în toată lumea. De asemenea, spectacolele lui live umplu cele mai mari stadioane ale lumii.Primele lui întâlniri cu muzica au fost în cluburile de noapte la vârsta de 16 ani și au fost facilitate de bunicul lui italian, care își oferea serviciile de instalator în schimbul aparițiilor pe scenă ale nepotului. De asemenea, tot el a plătit și pentru lecțiile de cântat.

Michael a crescut ascultând colecția bunicului de discuri jazz și a declarat că îi este recunoscător pentru încurajarea dragostei pentru muzica jazz. “My grandfather was really my best friend growing up. He was the one who opened me up to a whole world of music that seemed to have been passed over by my generation. Although I like rock ‘n’ roll and modern music, the first time my granddad played me the Mills Brothers, something magical happened. The lyrics were so romantic, so real, the way a song should be for me. It was like seeing my future flash before me. I wanted to be a singer and I knew that this was the music that I wanted to sing.”
Bublé nu a încetat niciodată să creadă că el va deveni un mare artist, dar a recunoscut că probabil era singurul care credea asta, deoarece bunicul lui credea că va fi doar “an opening act for somebody in Las Vegas”. Michael a mai declarat că el nu a învățat niciodată să citească și să scrie muzică, folosindu-și numai sentimentele pentru a-și ghida abilitatea de a scrie cântece.Acum, pentru prima dată a oferit milioanelor de fani o mică fereastră către viața intimă a omului pe care ei îl adoră. Alături de crearea unei muzici minunate în studio, performanța de pe scenă este un paradis pur pentru Michael. În cartea Onstage, Offstage, își așterne cuvintele pe hârtie, dezvăluind gândurile lui, dar oferă și sute de fotografii minunate cu toate aspectele vieții lui. Multe persoane vor fi foarte încântate să găsească o asemenea carte sub bradul lor în dimineața de Crăciun… займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *