Mărgele handmade din hârtie

     Suntem femei și căutăm mereu o cale de a ieşi în evidenţă, de a ne face remarcate și de a uimi prin stilul nostru neconvențional. Cu toate avem acasă casete pline de bijuterii, unele banale, altele deosebite, unele scumpe, altele ieftine, de tot felul, de care ne-am plictisit atât de rău încât am vrea să le aruncăm și să ne achiziționăm altele. Din păcate, poate nu aveam această opțiune, nu ne permitem și suntem nevoie să improvizăm. Articolul de săptămâna aceasta de handmade vine cu o soluție: mărgelele din hârtie. Deși sună banal, nu e deloc aşa. Sunt chic, de efect și merg purtate aproape la orice ținută. Plus că se află o întreagă istorie în spatele acestora. Sunt extrem de apreciate peste tot în lume, în special în Africa.

Dedicați câteva ore acestui meșteșug și vă veți ridica de pe scaun extrem de mulțumite de opera voastră. Aveți nevoie de:

  • ziare, reviste, hârtii colorate, hârtie de împachetat sau orice altă hârtie de care dispuneți(să fie destul de mare)
  • lipici
  • foarfeci
  • sclipici
  • lac de unghii
  • riglă
  • scobitori sau beţe pentru frigărui
  • elastic, aţă sau sfoară pentru înşirat

După ce v-ați pregătit materialele, luați hârtia pe care vreți să o folosiți și trasați niște triunghiuri foarte ascuțite și lungi pe care le veți decupa, apoi le veți rula pe bețișor după ce ați uns cu lipici partea din interior a hârtiei. Aveți grijă să nu dați cu lipici și partea care se înfășoară direct pe beţişor, altfel riscați să nu mai puteţi scoate mărgeluța. Când le-aţi terminat, folosiți lacul de unchii pentru a le întări și dacă le vreți mai strălucitoare folosiți și sclipiciul.Evident, hârtiile le puteți decupa în diferite forme pentru a crea modele diferite de mărgele. Video-ul de mai jos vă oferă toate detaliile pe care trebuie să le aveţi în vedere. Spor la treabă!

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *