Marea Britanie văzută de sus

Descoperă Marea Britanie într-o lumină cu totul nouă,  lună de lună, un portret  uimitor al insulelor britanice, suprinse  pe parcursul întregului an de renumitul fotograf Jason Hawkes.Britain from Above Month by Month este un volum de excepție publicat de prestigioasa editură DK, cunoscută pentru lucrările de referință pentru adulți și copii, care mizează pe impactul  vizual puternic și  care a câștigat  numeroase premii.Explorează fiecare colţ din Marea Britanie, de la peisaje montane maiestuoase şi ruinele medievale la clădirile  impresionante și plajelor de coastă,  elementele emblematice ale țării capătă un aspect cu totul nou privite dintr-o perspectivă diferită.Britain From Above Month by Month este o adevărată celebrare a Marii Britanii în plină glorie, un cadou minunat și o piesa de rezistență pentru orice bibliotecă. 

Mai multe cărți și filme din categoria Fotografie aerianăзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

1 thought on “Marea Britanie văzută de sus”

  1. Marea Britanie e un cufar plin cu istorie, cultura si personalitati desavarsite. As vrea sa am ocazia candva sa o vizitez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *