Management Book of the Year

frugal innovation 

Competiția pentru cea mai bună carte de management a anului este organizată de Chartered Management Institute și este premiat titlul care are potențial de a transforma eficacitatea managerilor din toată lumea, dar și a studenților care se pregătesc pentru gestionarea unei afaceri. Competiția cuprinde 5 categorii de premii, iar pentru această ediție temele și titlurile câștigătoare au fost:

Marele premiu din anul acesta a fost câstigat de Frugal Innovation, cartea scrisă de Navi Radjou și Jaideep Prabhu, publicată la editura Profile, finalistă în categoria Innovation and Entrepreneurship. Inovația frugală este o modalitate prin care companiile pot dezvolta produse de calitate superioară și de a crea mai multă valoare cu resurse limitate.

În piața actuală focusată pe limitarea costurilor, companiile din economiile dezvoltate încearcă să găsească noi rute pentru succesul în afaceri pe termen lung, în timp ce apelează la tactici eficiente din punct de vedere al costurilor, dar și în conformitate cu normele de protecția mediului.

Cu o valoare estimată la 3 trilioane de dolari pentru produsele sustenabile pe plan global, dar și cu un potențial de imens de a salva din costuri și de a crește profitul, inovația frugală revoluționează mediul de afaceri și remodelează viziunile de management.

Cartea Frugal Innovation oferă o imagine de ansamblu a principiilor, perspectivelor și a tehnicilor din spatele acestei practici, conectându-le la concepte cheie din afcerile contemporane. Aici găsim un model pentru lideri și manageri din companii de toate dimensiunile și sectoarele despre cum pot avea succes prin modelul de business cumpătat. Autorul ne prezintă și tratează cele 6 principii cheie ale inovației cu sfaturi adaptate pentru fiecare funcție din companie ( hr, marketing, vânzări etc) pentru a face mai mult cu mai puține resurse.

Mai multe cărți de management și inovație

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *