Makeup Suggestions (Fall 2012)

Pentru sezonul care urmează pregătește-te să te joci cu luminile și umbrele în machiaj, dar combinate cu tonuri neutre și moi. Tenul trebuie să-ți fie neted și fără imperfecțiuni, sprâncenele definite și buzele pictate în culori mate. Inspiră-te din stilul retro, fii cât mai creativă în alegerea culorilor (încearcă un tuș albastru-cobalt). De asemenea, orientează-te spre un smokey eyes în nuanțe colorate, mută tușul în pliul ochiului și renunță la nuanțele tomnatice, dar păstrează rujurile colorate, de vară.

Desigur, regulile de bază ale unui makeup corect și plăcut vizual nu se schimbă. Astfel, încearcă să îți evidențiezi ori ochii, ori buzele și niciodată ambele, mai ales într-un machiaj de zi.

Și pentru că niciodată nu putem deține destule trucuri precum profesioniștii, ar fi bine să aflăm cât mai multe direct de la ei:

Mai multe cărți de makeup

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *