Los Angeles Times Book Prizes anunță finaliștii

Premiile Los Angeles Times Book Prizes se apropie de cea de-a 31 ediție . Evenimetul va avea loc la The Times, pe data de 29 aprilie.

În plus, organizatorii au anunțat finaliștii pentru cele zece categorii. Astfel, printe aceștia se numără controversatul critic Christopher Hitchens, Patti Smith și romancierul Jonathan Frazen.

Evenimentul va avea parte și de o premiera, mai exact este vorba despre Premiul Robert Kirsch, care este acordat scriitorului ce a avut o contribuție semnificativă pentru literature americană, iar în ediția de anul acesta, premiul îl va primi Beverly Cleary, care devine primul autor de cărți pentru copii căruia i se acordă o astfel de distincție.

Una dintre cele mai interesante competiții este considerată a fi cea de la poezie, întrucât pentru premiu se află în finală Maxine Kumin, o câștigătoare al premiului Pulitzer și Yehoshua November, un poet care a debutat cu primul volum de poezie în 2010.

Până aflăm care va fi câștigătorul vă invităm să explorați poeziile lui Maxine Kumin.

Continuum: A Love Poem

by Maxine Kumin

going for grapes withladder and pail inthe first slashing rainof September    rainsteeping the dustin a joyous squelch    the skystanding up like steamfrom a kettle of grapesat the boil   wild fox grapeswickedly high    tangled in mustof cobweb and bug spitgoing for grapes    yearafter year    we two withladder and pail stainedwith the rain of grapesour private language

The Atlantic

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *