Lista ta de lecturi 2016 (Concurs)

castigator concursUpdate: Și avem un câștigător! 🙂 Numărul 46 îi revine lui Audrey. Felicitări!

Mulțumim foarte mult pentru participare tuturor.

Din numărătoare am exclus comentariul meu, primul din listă. De asemenea, scuze pentru că am întârziat cu o zi anunțare câștigătorului,

2016-books

V-ați pregătit lista de lecturi pentru anul aceasta?

Dacă da, atunci tot ce trebuie să faceți este:

1.         Să organizați lista de lecturi în cadrul listelor express. Lista express este foarte simplu de făcut, descoperiți aici cum și vă poate fi foarte utilă pe viitor.

2.         Să lăsați un link spre listă în rubrica de comentarii a acestui articol. Nu uitați să treceți numele vostru în titlul listei.

Dacă nu, atunci este un moment bun să vă apucați de ea deoarece avem un concurs foarte tentant pe această temă 🙂

 

În plus, veți descoperi că pe lângă listele clasice, avem în noul site și liste pentru organizarea ideilor de cadou (Gift list)  sau a cărților pe care le-am citit deja (Am citit).

Câștigătorul va fi ales prin random.org în data de 1 februarie, iar premiul oferit constă în 5 titluri la alegere din lista de lecturi.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

104 thoughts on “Lista ta de lecturi 2016 (Concurs)”

  1. Ar fi utila o posibilitate de adaugare direct din pagina listei, si ar fi utila si una de import, mai ales daca vreti sa promovati ideea de lista de carti citite tinute si aici.
    Si a durat cateva minute sa ma dumiresc ce-i de facut pentru a adauga intr-o lista default de pe pagina cartii acum, ca ma uitam doar la butonul de adauga in lista, ignorand cele 3 imagini de deasupra.

    Si ce aiurea suna paperback = brosat, a trebuit sa compar niste ISBN-uri sa ma asigur ca asta vrea sa insemne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *