Lista scurtă a cărților care te vor ajuta să redecorezi cu plăcere

Am aflat că a apărut noul catalog Ikea și imediat mi-a sărit gândul la o pătură moale și colorată pentru toamna aceasta. De fapt, la începutul fiecare sezon îmi vine să mai schimb câte ceva prin casă (patul meu a văzut toate colțurile camerei), să-mi cumpăr lumânări parfumate asortate cu draperiile, rame în care să îmi creez colaje noi sau intru iar în contact cu dilema: ”totusi, oare sa-mi cumpar un covor?macar unul mic, mic?” Răspunsul nu va fi unul în favoarea covorului, sunt sigură, dar nevoia de schimbare mă împinge să schimb orice.

Dar, pentru că îmi doresc să fiu mai temperată, m-am hotărât să îmi schimb strategia, să economisesc niște bani și niște timp, să modific doar câteva elemente de decor și să achiziționez doar ce este necesar. Sprijinul meu în acest demers au fost cartea Design Sponge at Home și blogul cu același nume. Am descoperit multe trucuri de deco și multe idei de accesorii handmade.

Ps: Nouă de place și blogului Adelei Pârvu, pe care o urmărim mereu cu plăcere, parcă hipnotizate.

Mai multe titluri de design interior

Design interior profesional

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *