Lista scurtă a cărților care îți vor face viața mai ușoară

Care sunt cele trei aspecte din viața ta pe care dorești să le îmbunătățești? Statistic, un om obișnuit își dorește (nu neapărat în ordinea aceasta) să fie: sănătos, bogat și să își găsească partenerul ideal. Pentru fiecare dintre cele de mai sus ne zbatem aproape o viață întreagă, suntem în continuă căutare și veșnic nemulțumiți de ceva. Oare cum ar fi dacă toate obiectivele ar fi mai simplu de atins?

Personal, cred că ar fi un pic plictistitor, însă propun ca fiecare scop să fie tratat într-un mod mai relaxat și să nu uităm că echilibrul se află în interiorul nostru, la fel și fericirea.

O parte din titluri de mai jos au fost traduse în limba română la editura Vellant și le găsiți aici

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *