Like, Share, Win, Read

Avem un nou concurs interesant prin intermediul căruia poţi câştiga unul din cele şase titluri propuse de noi. Participă şi tu!Loghează-te în formularul de concurs utilizând contul de Facebook sau adresa ta de e-mail şi realizează cerinţa obligatorie: din albumul concursului Like, Share, Win, Read de pe Facebook-ul Books Express, dă like & share public la imaginea cu titlul pe care îl doreşti. (Participanţii care nu realizează pe Facebook această acţiune, nu pot fi validați).Lasă apoi un comentariu la acest post cu numele scriitorului tău favorit. (Această cerinţă este opţională, dar îţi aduce mai multe șanse de câştig).Concursul se desfăşoară în perioada 30 Ianuarie– 13 Februarie. Câştigătorul va fi anunţat vineri, 14 Februarie. Succes!

a Rafflecopter giveawayзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

40 thoughts on “Like, Share, Win, Read”

  1. E atat de greu de ales un scriitor preferat… Cum sa alegi unul singur atata timp cat universul lecturii este atat de vast?! Nu fac parte dintre cei care pot tine un volum deasupra capului, spunand “Cartea aceasta mi-a schimbat viata”, dar pot sa enumar carti si poezii care m-au ghidat catre o perceptie fantastica, vrajita si multi-stratificata a lumii.
    O sa arat insa acum cu degetul pe o scriitoare indragita – Jeanette Winterson, pentru ca imi este contemporana, pentru ca o citesc atat in traducere cat si in original, pentru ca la fiecare noua publicatie ma subjuga mai mult, ma incanta constant si are puterea de a ma surprinde iar si iar.

    Mult succes tuturor participantilor la concurs!

  2. Agatha Christie, categoric! Am citit peste 40 din cartile ei. Am citit chiar si autobiografiile ei si romanele psihologice. Femeia asta cunostea caracterul omului mai bine ca oricine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *