Librarul tău personal

  Cum ce te poate ajuta astăzi librarul tău personal?

Orice carte din lume

 • Cauți o anumită carte? Librarul tău personal va face tot posibilul să o citești! Completează aici titlu și autorul sau ISBN-ul. Poți și folosi și funcția de căutare, de asemenea ne poți contacta oricând, în extensia de chat din dreapta paginii, la telefon sau pe e-mail. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp.
 • Categorii ințesate cu noutăți și bestsellers. Caută după domeniu, de exemplu: “Medicină” sau “Modă”  sau navighează prin categorii. Iar dacă dorești să răsfoiești cele mai interesante titluri dintr-un domeniu care ți-a stărnit curiozitatea sau te pasionează, îți pregătim cu drag un catalog cu recomandări și noutăți pe care ți-l trimitem împachetat cu grijă în colet sau în format pdf. Trebuie să menționezi acest lucru în spațiul cu observații din timpul comenzii sau în formularul de contact.

  Inspirație continuă și #UnCapitolPeZi

 • Dacă dorești să nu lași o zi fără câteva pagini citite și multe informații acumulate, poți oricând să te abonezi la Un capitol pe zi, iau opțiunea de newsletter personalizat îți aduce in inbox cărți noi special selectate pentru tine, profesia și pasiunile tale.
 • Suntem la dispoziția ta pentru a găsi orice carte din lume. Persoana dedicată pentru relația cu clienții și cu publicul este Alina Carolina Radu, foarte prietenoasă, dar și foartă hotărâtă în orice face. Te invităm să faci cunoștință cu ea. Va fi bucuroasă să îți ofere orice informații.
 • Găsești aici datele de contact ale Alinei.

Cele mai dichisit împachetate cadouri

 • Stim cât de important este să faci o surpriză frumoasă, iar noi ne dorim să te ajutăm. Găsești aici câteva idei interesante, iar noi îți ambalăm cu migală orice ai alege. Te ajutăm să surprinzi oamenii dragi din viața ta, trebuie doar să ne anunți iar de rest ne vom ocupa noi. Dacă nu știi ce să alegi, poți oricănd să oferi un voucher cu valoarea aleasă de tine. 

Livrare Express sau în funcție de nevoile tale

 • Ai nevoie de ceva urgent? Foarte multe cărți se pot  livra în 1- 8 zile, alege livrarea express la checkout. Dacă e nevoie facem un transport internațional special pentru tine.
 • Nu te grăbești? Poți economisi cu varianta de livrare economică. Cu această opțiune vei primi cărțile în circa 2-4 săptămâni, fără taxe suplimentare.
 • Vrei multe exemplare sau mai urgent decât urgent, ai un proiect special, o achiziție publică, vrei o bibliotecă la tine acasă sau la firmă? Te invităm la o discuție telefonică sau personală cu Bibi. Colega noastră, Bianca Pădureanu, cunoscută și ca “Fairy Princess of Books Express” va fi foarte bucuroasă să te cunoască și să-ți ofere soluți nemaiauzite și nemaivăzute.
 • Ridicare comandă.. Dacă ești din București și vrei să faci o plimbare în Floreasca,  te așteptăm cu drag la noi, în Grădiștea Floreștilor numărul 17. Așa ne putem cunoaște, între rafturile colorate cu cărți se leagă cele mai frumoase conversații, în plus dacă îți plac câinii, Anya e tot timpul bucuroasă de oaspeți.
 • Poți deduce cheltuiala pentru cărți, vei primi factură fiscală pentru contabilitate pentru orice achiziție de la noi. Returul este gratuit, oricare ar fi motivul.

Passion never fails

Books Express, librarul tău personal

займ онлайн rusbankinfo.ru