Leserabe

Leserabe îi ajută pe elevii care abia încep școala, oferindu-le într-un format foarte ușor de parcurs o sumă de povești haioase și interesante care se pliază pe nevoile și capacitățile fiecăreia dintre etape de învățare. Toate temele preferate ale elevilor de școală primară, și multe dintre motivele principale regăsite în povești pentru preșcolari compun, de asemenea ,această ediție. Narațiuni despre meciuri de fotbal și prietenii care se formează în timpul jocului, aventuri cu animalele preferate-diverite periepeții cu căluți, povești despre pirați și prințese minunate sunt toate cu prinse în cuvintele care încadrează ilustrațiile vii și potrivite vârstei cititorului. Textul este fluent dar adaptat abilității copilului de a-l parcurge și ajută la formarea unei gândiri coagulate, fiind structurat în mod adecvat. Întrebările și ghicitorile de la de la final ajută la reamintirea și înțelegerea textului precum și la clarificarea firului narativ. Ele sporesc de asemenea imaginația și oferă o ocazie distractivă de interiorizare a poveștii.
Leserabe nu oferă doar o valorificare calitativă a textului-o redare clară și coerentă structurată în format mare, literele inteligibile și cuvintele bine alese- ci și elemente decorative care însoțesc povestirile. Ediții speciale cu imagini mobile și posibilitatea de a descoperi diferite imagini ascunse sub bucați variate de material atrag interesul micilor învățăcei. Pașii de învățare a cititului și exerciții de pronunție devin astfel dintr-o sarcină obligatorie o practică distractivă.

Mai multe cărți pentru copii în limba germană

Mai multe cărți în limba germană

Author: Sandra

Citesc literatura care îmi spune ce și cum să înțelegem despre cine suntem. Secolele XVI și XVII. Nașterea științei moderne. Religie și filosofie. Aparțin unei echipe formate din oameni competenți și curioși și mă numesc asistent de cercetare la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. Îmi petrec de șase săptămâni timpul întrebând epoca Reformei ce are să ne spună, într-un orășel din Germania de sud-vest. Aici am găsit răspunsuri dublate de întrebări și aștept să mă reîntorc. Voi fi curând acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *