Lectura în mașină

Îţi recomandam săptămâna trecută câteva cărţi scurte şi interesante, numai bune de citit în călătoria cu trenul sau cu avionul.

De data aceasta m-am gândit să includ pe lista de recomandări şi câteva lecturi pentru călătoriile cu maşina. Este cunoscut că nu poţi citi în maşină, cu atât mai puţin atunci când eşti la volan. Şi totuşi, ce poţi face dacă vrei să-ţi umpli timpul într-o călătorie mai lungă sau atunci când eşti blocat în trafic? Să asculţi muzică, asta este. Sau o emisiune drăguţă la radio. Sau ştirile. Dar nu te-ai plictisit de toate astea? Eşti în maşină şi parcă ai citi o carte, nu-i aşa?

Am şi soluţia salvatoare pentru aceste situaţii: cărţile audio. O opţiune genială pentru atunci când nu poţi să ţii cartea în braţe. În schimb, nu te opreşte nimeni să asculţi o voce caldă şi plăcută, care dă viaţă personajelor din carte pentru tine. În felul acesta, parcă şi timpul trece mai repede iar călătoria pare mai scurtă.

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *