Lecții gratuite de gramatică pe dict.com

Editura Lingea anunță înnoirea site-ului dict.com cu lecții gratuite de gramatică pentru șase limbi străine: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă și portugheza. Astfel, utilizatorii dict.com pot învăța gratuit gramatica acestor limbi străine, de la alfabetul și pronunția sunetelor specifice fiecareia dintre ele la descrieri clare ale părților de vorbire și exemple utile.„Dict.com a apărut în luna noiembrie a anului trecut, când spuneam că un instrument de tradus nu poate înlocui niciodată un dicționar de calitate, cu atât mai mult în ce îi privește pe cei care studiază o limbă străină. Oricine este gata să asimileze noțiunile de bază ale unei limbi precum franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza sau engleza va găsi combinația ideală între dicționar și gramatică pe dict.com. Toate informațiile sunt gratuite. In plus, portalul este optimizat pentru a permite accesul de pe smartphone și de pe tablete”, afirmă Petr Ondrasek, administratorul Linghea România.

Accesul la partea de gramatică este simplu: utilizatorul va alege limba română în primul câmp de căutare, apoi limba străină dorită și va genera cautarea. Odată ajuns pe pagina următoare, acesta va selecta opțiunea de gramatică în locul dicționarului, făcând click pe câmpul din dreapta paginii. Toate acestea, pe dict.com.Dict.com oferă dicționare pentru 616 de combinații lingvistice, iar pentru fiecare limbă a unui dicționar există cel puțin 20 000 de cuvinte-titlu. O singură parte a unui astfel de dicționar ar avea, în format clasic, minimum 1000 de pagini.  Momentan, portalul oferă traduceri în limba română pentru 28 de limbi, de la cele de bază ca engleza, germana, spaniola, franceza sau italiana la altele precum portugheza, greaca, japoneza, vietnameza, suedeza, norvegiana, daneza etc..DESPRE NOIEditura Lingea, cu sediul principal la Brno (Cehia) și filiale în cinci țări europene, are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Calitatea dicționarelor noastre a făcut din Lingea liderul pe acest segment în Cehia și în Slovacia și un competitor important pe piața din România. Un total de 400 de titluri marca Lingea sunt foarte populare în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.Linghea România are sediul în Timișoara și este responsabilă de apariția în librăriile din toată țara a unui număr impresionant de titluri: de la dicționare școlare, de buzunar sau electronice, la volume de gramatică și ghiduri de conversație. CONTACTAdresa: Str. Memorandului nr. 21, Timisoara | tel. 0356 71 12 11Laura Striblea | laura@linghea.ro linghea.ro | facebook.com/Linghea |dict.com займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *