Kiss the Past Hello

Sticla Coca-Cola împlineşte anul acesta 100 de ani prin “Kiss the Past Hello”, o colecţie de lucrări de artă adunate în cartea cu acelaşi nume şi o expoziţie itinerantă.

Artişti din toată lumea au fost invitaţi să dezvăluie versiunea lor despre sticla Coca-Cola, iar câteva dintre realizările lor au fost incluse în cartea tipărită de Assouline, care mai cuprinde o serie de eseuri şi alte lucrări de artă inspirate de Coca-Cola. Expoziţia a fost lansată la Muzeul de Artă din Atlanta, oraşul de naştere al Coca-Cola, şi prezintă peste 15 lucrări realizate de Andy Warhol, o expoziţie foto şi o expoziţie interactivă de sticle 3D suspendate de tavan.

 “Am vrut să ne celebrăm trecutul şi în acelaşi timp să ne scriem viitorul cu ajutorul design-ului”, a spus James Sommerville, Vice-President of Global Design la Coca-Cola. “Posterele care ne-au fost trimise sunt la fel de unice şi de variate ca cei care le-au creat, expresii ale individualităţii lor, legate între ele de sticla Coca-Cola”.

Kiss the Past Hello este o colecţie vibrantă de imagini şi lucrări de artă care celebrează sticla Coca-Cola în termeni de design, dar şi ca simbol al optimismului, fericirii şi momentelor din viaţa noastră pe care le împărţim şi împărtăşim cu ceilalţi. Cartea constituie cadoul perfect pentru colecţionari şi iubitorii de Coca-Cola.

Kiss the Past Hello
Coca Cola:  Film/Music/Sports
Inside Coca-Cola

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *