Kinfolk- O revistă altfel

Dacă erați în căutarea unei noi reviste de lifestyle care să vă trezească interesul și să vă ofere noi idei despre ce ați putea face în timpul liber, noi vă prezentăm Kinfolk. O publicație care a văzut pentru prima oară lumina tiparului în iulie 2011 în Canada datorită minților creative ale lui Nathan Williams, Katie Searle-Williams, Doug Bischoff și Paige Bischoff, și a fost tradusă și publicată în Japonia, China, Coreea de Sud și Rusia.

În fiecare anotimp este publicat un număr din revistă, anul acesta, pe 3 iunie,  a apărut ediția cu numărul 12, unde putem citi despre relația lui John Steinbeck cu marea, despre fotografii care ne conduc prin lacurile sărate din Peru și prin deșertul sărat din Bolivia, un interviu cu Mark Kurlansky, ghidul persoanei cu un ten deschis despre cum să facă față soarelui, și multe alte lucruri interesante despre sezonul estival.

Fiecare ediție se axează pe cultura culinară, pe aspecte moderne ale vieții sociale prin intermediul interviurilor, al eseurilor, al fotografiilor extrem de iluminatoare, al poveștilor personale spuse de bucătari, fotografi, artiști, scriitori, oameni simpli care își iubesc munca. Oferă cititorilor noi perspective asupra vieții, sfaturi practice ce merită puse în aplicare, idei inovative care provoacă imaginația. Fiecare număr conține 144 pagini cu articole pe tema anotimpului în care este publicat, nu conține niciun fel de reclamă și nu lipsesc diversele rețete pe care bucătarii chef le dezvăluie alături de interviurile lor. Este o revistă care îndeamnă oamenii să încerce activități noi, diferite de cele pe care le fac de obicei, să fie inventivi și aventuroși,  adresându-se tuturor pasionaților de mâncăruri diverse, entuziaștilor care sunt în căutare de aventură, tinerilor pasionați de artă și fotografie.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *