Kinfolk 19. Despre adrenalină

Ediția de primăvară a revistei Kinfolk explorează relația noastră cu adrenalina și contribuția sa vitală pentru calitatea vieții noastre. Până la urmă, în multe momentele care ne înmoaie genunchii, devenim mai înviorați și însuflețiți, și nu imobilizați. Fie că este vorba despre o săritură din avion de la 14.000 de metri înălțime, un tatuaj curajos, o declarație sinceră etc. devenind prieteni cu frica ni se deschide o avalanșă de trăiri intense pe care nu știam că le avem în interiorul nostru.

Dacă dorim să ne trăim cu adevărat viața și nu să fim doar martorii ei, atunci trebuie să ne depășim barierele și să avem mai mult curaj. Cele mai bune povești încep în momente neașteptate și aceste experiențe vin în mod normal în afara zonei noastre de confort și nu în jurul cărămizilor pe care ni le construiesc temerile de care ne înconjurăm zi de zi.

Kinfolk ediția cu numărul 19 va fi la fel de interesantă ca toate celelalte numere, însă ne oferă ceva în plus prin articolele și exemplele sale: Dorința de a fi mai curajoși! Plus o rețetă delicioasă și inedită. 🙂

kinfolk adrenaline 1

kinfolk adrenaline 2

kinfolk adrenaline 3

kinfolk adrenaline 4

kinfolk adrenaline 5

kinfolk adrenaline 6

kinfolk adrenaline 7

kinfolk adrenaline 8

kinfolk adrenaline 9

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *