Keep Calm. You’re only 30

“We know we’re getting old when the only thing we want for our birthday is not to be reminded of it.”

Mi-ar fi plăcut să primesc această carte de ziua mea, când am împlinit 30 de ani. Ar fi fost un cadou amuzant, care ar fi transmis un mesaj pozitiv şi încurajator.

Pentru că nu aş vrea să credeţi că este uşor pentru o femeie să împlinească 30 ani şi să accepte cu toată inima acest lucru. Chiar dacă nu recunoaştem, este un prag peste care trecem cu inima cât un purice, cu ochii strânşi bine şi cu simţurile alerte, de parcă am păşi în altă lume: a oamenilor mari şi responsabili, care-şi iau viaţa în serios.

Pe mine m-a speriat o vreme această vârstă, până când mi-am dat seama că pot fi în continuare aşa cum am fost întotdeauna: copilăroasă, visătoare, idealistă. Aşa că, până la urmă, e adevărată vorba aceea: “age is just a number”. Pot visa liniştită în continuare cu ochii deschişi.

“If you carry your childhood with you, you never become older.”

Cartea este micuţă şi drăguţă şi încape lejer în geantă, astfel încât să arunci repede un ochi pe ea atunci când ţi se pare că ţi-a mai apărut un rid.“There is always a lot to be thankful for, if you take the time to look. For example, I’m sitting here thinking how nice it is that wrinkles don’t hurt.”

Keep Calm. You’re only 30” cuprinde o colecţie de cuvinte celebre (sau anonime) cu privire la vârstă şi recunoaşterea acesteia, care te lasă cu zâmbetul pe buze şi te ajută să priveşti partea frumoasă a trecerii anilor.

“A woman never forgets her age – once she has decided what it is.”Şi, până la urmă, trebuie să privim partea pozitivă, jumătatea plină a paharului: at least we’re not 40! Mai multe cărți despre vârstă și efectele îmbătrânirii, mai jos:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

1 thought on “Keep Calm. You’re only 30”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *