July is magic: 9 motive pentru care să citești cartea Harry Potter and the Cursed Child

31 iulie: Marea lansare a cărții Harry Potter and the Cursed Child

Nu trece zi la Books Express în care să nu privim cu nerăbdare la calendarul care anunța câte zile mai sunt până la lansarea Harry Potter and the Cursed Child. Printre atât de multe obiecte dichisite care întregesc universul său, nu e de mirare că noaptea de 31 iulie va fi infuzată cu magia lecturii, în clubul internațional al iubitorilor seriei. Dar dacă nu sunteți încă convinși, am pregătit câteva motive pentru care poate dați o șanșă micuțului vrăjitor devenit acum mare.

nest-main-tablet copy

Iar dacă simțiți că orele de poțiuni ale lui Snape sau cele de vrăji încă vă ajută, folosiți-vă puterile și gândiți-vă la o dorință pe care v-ați dori să o vedeți împlinită.

Concurs

Avem un concurs minunat care a strâns foarte multe idei care ar avea nevoie doar de mișcarea potrivită din baghetă. Premiul este bineînțeles, un exemplar din Harry Potter and the Cursed Child și un cadou de pe lista voastră de dorințe.

Motivele

Clubul de lectură încă vă poate primi cu brațele deschise, cartea este disponibilă pentru precomandă, și cred că ar trebui să iî dai o șansă pentru că:

  1. Este primul titlu Harry Potter după mai bine de 9 ani, de la Harry Potter and the Deathly Hallows, însă acțiunea se petrece la 19 ani după marea luptă de la Hogwarts. Dacă ai dorit vreodată să știi cum i-ar prinde postura de adulți și părinți pe Harry, Ginny, Ron și Hermione, vei descoperi totul în paginile acestui script.Foto Harry Potter and the Cursed Child
  2. Textul este scris în stil dramatic, special pregătit pentru a fi pus în scenă, de două nume importante din lumea teatrului. J.K. Rowling este pregătită să te încânte cu tonul ei prietenos dar plin de mister, iar Harry Potter and the Cursed Child poate să îți ofere șansa de a o citi din rolul de dramaturg.
  3.  Locurile disponibile pentru piesa de teatru s-au epuizat demult, însă cea mai frumoasă scenă pe care pot avea loc spectacole creative este chiar scena imaginației tale. Așa că poți oferi rolurile principale actorilor tăi preferați și poți colora decorul în ce nuanță de vopsea dorești. Lumea Potter a încurajat întotdeauna creativitatea.
  4. Te poate pregăti pentru restul anului Harry Potter, pentru că în iarnă sigur ne întălnim la cinema pentru ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. logo-fantastic-beasts-and-where-to-find-them
  5. Este prilej de nostalgie. Pentru mulți dintre noi, Harry a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai copilăriei, iar acum revine cu aceeași bucurie în viețile noastre.
  6. Este cel mai frumos mod de a sărbători ziua lui Harry, pe 31 iulie, alături de el și de autoarea sa. Noi plănuim și ceva dulce care să onoreze ocazia.
  7.  Este o nouă șansa de a intra în clubul de lectură Potter. Deja cunscut pentru milioanele de vânzări încă din primele zile de la lansare, acest club neoficial a strâns cu fiecare volum mulți membrii noi
  8. #keepthesecrets. J.K. Rowling i-a rugat pe toți cei care vor viziona piesa de teatru, cât și pe cei care vor citi scriptul să țină povestea secretă.
  9.  Este primul titlu Harry Potter disponibil pentru a fi precomandat în România. Dacă îți amintești cum așteptai să ajungă la librăria din cartier, acum totul este mult mai ușor, noi îți promitem că exemplarul tău va ajunge cât se poate de repede la tine.

Cartea Harry Potter and the Cursed Child

Te-am convins? Dacă ești gata de călătorie pe motocicleta zburătoare, mai sunt căteva locuri disponibile iar noi te așteptăm cu drag! Comandă acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *