Jucăriile Klutz- Fii creativ cu copilul tău

Klutz: Fashion Forms
Descoperă  lumea fascinantă Klutz, află cum poți să-ți petreci timpul alături de copilul tău într-un mod plăcut și educativ pentru el.

Mai jos găsești un exemplu practic al produsului Klutz: Fashion Forms cu ajutorul căruia copilul își poate dezvolta creativitatea și îndemânarea. De asemenea, toate jucăriile Klutz sunt idei excelente de cadou, potrivite pentru copiii de toate vârstele.

Pentru dezvoltarea abilităților de asortare a culorilor, modelarea bunului gust și pentru plăcerea de a învăța prin joc, produsele Klutz sunt ideale pentru copilul tău.

 

Mai seturi de activitate Klutz

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Jucăriile Klutz- Fii creativ cu copilul tău”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *