Jolly Learning

Dacă sunteți părinți, cu siguranță porniți într-o aventură în fiecare zi alături de copiii voștri. Străbateți tărâmuri magice, încărcate cu povești, vreți ca cei mici să prindă gustul călătoriilor, să învețe lucruri noi și să asimileze cunoștințe din diferite domenii.  Ca părinte vreți ce e mai bun pentru ei. Lumea se schimbă zi de zi și educația trebuie să țină pasul, iar cultura copiilor nu trebuie neglijată. Când se află la vârste fragede, cei mici asimilează extraordinar de bine, mintea lor este ca un burețel și de aceea este cel mai indicat să îi ajutați să dobândească o cultură generală timpurie care îi va forma pe viitor.   Apelăm la tot soiul de materiale didactice, la cărți cu imagini, la cartonașe, jocuri amuzante și educative, punem accentul pe interactiv, totul ca piticii să rețină mai ușor, să le placă să învețe și să descopere lucruri noi și fascinante. Constant apar programe și materiale cu singurul scop de a stimula intelectul copiilor. Tocmai diversitatea cărților și a procedeelor folosite în educarea celor mici face treaba unui părinte mult mai ușoară. Când avem la ce apela pentru a ne crește copiii, când avem de unde alege, parcă suntem mai relaxați și mai siguri că ei vor învăța cum trebuie și ce trebuie.

Zilele trecute, în căutare de noi materiale interactive pentru a le folosi la grădiniță, am dat peste Jolly Learning, un site pentru părinți și copii ce propune o serie de cărți distractive de învățare a gramaticii, a cântecelelor și a foneticii. Site-ul conține o mulțime de tehnici și sfaturi despre cum să ne învățăm prichindeii. Fonetica a pus probleme de-a lungul timpului, copiii pricepând foarte greu cum se pronunță un cuvânt. Jolly Learning propune învățarea sunetelor așa cum sunt ele, spre exemplu litera „a” nu se propunță separat ca „ei” după cum bine știm toți, ci ca „a” din „ant”. Cărțile Jolly Learning sunt extrem de utile și pun accentul pe joc, tocmai pentru a nu plictisi copilul și pentru a-l ajuta să memoreze mai ușor și mai repede.

Pentru și mai multe titluri din colecția Jolly accesați linkurile:Jolly GrammarJolly MusicJolly Phonics    займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *